ZF - Antreprenorii trebuie să ţină businessurile deschise pentru a reporni economia

Horaţiu Didea, Workspace Studio: Antreprenorii trebuie să ţină businessurile deschise pentru a reporni economia. Repornirea motoarelor este mult mai lentă decât oprirea lor.

Horaţiu Didea, managing partner Work­space Studio, companie specializată în soluţii de amenajări şi mobilier de birou orientat către design ergonomic, consideră că statul a gestionat situaţia din economie bine până acum şi că rolul lui este să susţină întoarcerea la muncă şi funcţionarea economiei. El nu crede că rolul statului este să dea bani, însă e de părere că este important să susţină lichiditatea şi mai ales să susţină legislativ deschiderea rapidă a tuturor domeniilor.

Dacă nu funcţionează niciun restaurant, niciun hotel, nicio linie de transport de persoane etc., vorbim de milioane de oameni care nu au locuri de muncă şi care nu produc nimic. Dacă reuşim ca 20% din aceşti oameni să aibă un loc de muncă şi să producă ceva, înseamnă că am repornit motoarele, la cea mai de jos turaţie. După aceea, economia şi piaţa vor funcţiona natural“, a spus Horaţiu Didea la emisiunea audio online ZF 15 minute cu un antreprenor. El conduce o companie cu o cifră de afaceri de aproape 11 milioane de euro în 2019, Workspace Studio fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de soluţii de amenajări şi mobilier de birou. Compania este partener unic acreditat al Herman Miller, producător specializat în scaune ergonomice, în România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro