Biroul Sense este o nouă expresie a flexibilității simplificate și se integrează perfect în spațiile de birouri complexe de azi, aflate în continuă schimbare.

Sistemul de birouri Sense

Istoricul produsului

Acest sistem compus din suprafețe de lucru simple și spațioase dă un sens nou spațiilor de birouri complexe aflate într-o permanentă evoluție. Poți să-ți creezi un singur birou, un grup sau o întreagă suită de stații de lucru folosind un singur instrument.

Când nevoile tale evoluează, așa cum se întâmplă de fiecare dată, poți să-ți reconfigurezi birourile rapid și ușor. Noi credem că Sense este o abordare nouă în materie de flexibilitate și simplitate.

 
Sistemul de birouri Sense

O flexibilitate instantanee

Toată lumea știe că la birou, la ora actuală, flexibilitatea este la fel de cerută precum computerele sau cafeaua. Fără această calitate, organizația ta nu poate supraviețui.

Sense reprezintă o modalitate liniară de anticipare a viitorului care răspunde, înainte de toate, nevoilor tale actuale. Modifică aranjamentele, adaugă sau înlătură birouri, demontează, reasamblează. Fără scule. Îți folosești doar mâinile și imaginația.

 
Sistemul de birouri Sense

O joacă de copii

Uită de bormașină și de șuruburi. Îmbini, rotești și fixezi componentele și accesoriile Sense în doar câteva secunde, fără scule. Nici măcar una.

Montezi birourile în câțiva pași simpli fără niciun efort, reduci timpul de montare și deranjul și, astfel, economisești timp și bani. Poți să-ți amenajezi un spațiu de lucru la finalul zilei și să reiei activitatea chiar în următoarea dimineață.

Află cum

 

O simplitate adaptabilă

Posibilitățile de care dispui sunt nelimitate. Cu linia Sense de birouri, mese, birouri în L și accesorii utile, cum ar fi panourile de delimitare, paturile de cabluri, tăvile și rafturile, creezi spații de lucru complexe și lucrezi mai eficient.

Cu picioare ajustabile simple, înălțimea biroului se reglează ușor de la 61 la 84 cm pentru a deservi diferiți utilizatori.

Cu acest sistem, modifici un spațiu pentru un nou coleg sau pentru un departament întreg.

Creează-ți aranjamentul de care ai nevoie acum - un rând drept de birouri, un grup, birouri față în față - și mâine reamenajezi de la zero.

Sistemul de birouri Sense

O estetică dinamică

Gama vastă de materiale textile în culori de accent, de placaje furniruite și laminate, și de finisaje îi conferă un aspect curat și dinamic. Cu accesoriile Sense, poți da o notă personală spațiului tău de lucru.

 

Istoricul designului

Ca numeroși alți designeri renumiți de mobilier de birou modern, Daniel Korb, designer din Elveția, și-a început cariera profesională ca arhitect. Interesul său tot mai mare pentru design și comunicare a dat naștere unor idei interesante și unor produse mai inteligente.

Korb + Korb, firma de design pe care a fondat-o în 1989 împreună cu soția sa, a devenit sinonimul designului simplu și intuitiv. Atitudinea soților Korb față de design ne-a captat atenția și a dat naștere gamei Sense, denumită așa pe bună dreptate. Familia de produse este compusă din elemente pe care, dacă vrei să le asamblezi, le îmbini, le răsucești și le fixezi, fără să folosești unelte. Este soluția ideală pentru birourile moderne care trebuie să rămână mereu flexibile și adaptabile.