Caseta Anywhere

Istoricul produsului 

Caseta Anywhere este un instrument de lucru agil cu care poți să rămâi organizat și eficient, indiferent de locație sau de spațiul de lucru. Anywhere îți oferă un spațiu personal pentru a-ți organiza mai eficient biroul, mai ales în spațiile de lucru comune, organizate în funcțiile de cerințele proiectului în care ești implicat. Această soluție compactă și lejeră este ideală atunci când vrei să-ți transporți lucrurile de care ai nevoie de la vestiar la birou și de la birou în sala de ședințe. Cu proporții perfecte, caseta Anywhere este suficient de mică pentru câteva lucruri importante, dar nici prea mare pentru a transporta orice.

 
Caseta Anywhere

Evoluția spațiului de lucru 

Spațiul de lucru se află în plină schimbare. Practicile tradiționale, altădată profund ancorate în spațiul de lucru, prezintă în prezent riscul de a constrânge angajatul contemporan. Colaborările bazate pe proiecte și mobilitatea lucrătorilor iau amploare în rândul organizațiilor care caută să-și îmbunătățească productivitatea, oferindu-le în același timp angajaților posibilitatea de a-și echilibra mai bine viața profesională și cea privată. Această evoluție a spațiului de lucru contemporan, precum și noile tehnologii și informațiile necesare pentru activitățile de zi cu zi reprezintă cei doi factori-cheie care stau la baza casetei Anywhere.

 
feature_slide_anywhere_case_3

Compactă și durabilă 

Cu o greutate sub 1 kg, caseta Anywhere este compactă și lejeră. Procedeul de fabricare prin termoformare EVA, identic cu procesele folosite pentru fabricarea echipamentului sportiv pentru fotbalul american, permite obținerea unui produs ultraușor și, în același timp, extrem de rezistent. Suportând greutăți de până la 4 kg, caseta Anywhere îți permite să transporți ușor lucrurile de care ai nevoie: laptop, tabletă, telefon mobil, documente și papetărie.

 
feature_slide_anywhere_case_4

Simplă și elegantă 

Disponibilă pe negru cu interior verde, roșu sau gri, caseta Anywhere este și elegantă, și practică. Ca toate produsele Herman Miller, caseta Anywhere este fabricată din produse rezistente și ecologice.

 

O casetă, multiple aplicații

Poziționată orizontal sau vertical pe birou, caseta Anywhere îți oferă un spațiu practic și discret pentru a-ți organiza papetăria, carnetele, cărțile de vizită și documentele. Astfel, te simți pregătit să lucrezi eficient, oriunde ai fi.

Pe orizontală

Ideală pentru a-ți organiza spațiul de birou, poți să folosești caseta Anywhere în poziție orizontală și îți păstrezi biroul ordonat, așa cum ți se cere la serviciu. Papetăria de mici dimensiuni și cărțile de vizită pot fi prinse cu elastic de capac. Poți folosi compartimentul superior pentru chei, dispozitive mobile și alte obiecte mici. În această poziție, partea inferioară îți oferă adâncimea ideală pentru a-ți pune în ordine documentele, carnetele și agenda.

Pe verticală

Dacă poziționezi caseta Anywhere pe verticală, ai acces ușor la documentele în format mare. Poți folosi partea inferioară pentru a-ți păstra la îndemână accesoriile pe care le folosești frecvent.

Istoricul designului

Herman Miller înțelege natura schimbărilor în spațiile de lucru. Deoarece mobilitatea lucrătorilor și colaborările bazate pe proiecte capătă amploare, iar noile tehnologii sunt adoptate pe scară largă, este nevoie de noi accesorii. Caseta Anywhere îți conferă libertatea de a lucra oriunde și oricând, luând cu tine lucrurile esențiale de care ai nevoie.

Caseta Anywhere a fost concepută de studioul Craig Jones Design pentru a răspunde acestei evoluții și pentru a o încuraja. Designul produsului folosește două tehnici de fabricare recunoscute (turnarea prin compresie și prin injecție) și le îmbină într-un mod neconvențional pentru a crea un nou tip de produs destinat spațiilor de lucru. Conceptul în sine este de o simplitate dezarmantă, dar care ascunde totuși o adevărată poveste.

Deoarece spațiul de lucru devine tot mai fluid și spațiile statice tradiționale sunt treptat înlocuite cu spații flexibile care te încurajează să lucrezi în configurații diferite, este esențial să dispui de instrumentele potrivite pentru a susține această tranziție. Cu designul său compact și practic, caseta Anywhere este instrumentul ideal pentru a-ți favoriza trecerea de la activitatea profesională statică la cea mobilă, știind că ai oricând instrumentele necesare ca să-ți faci treaba cu brio.