Fotoliile și canapelele de lounge Celeste au un aspect simplu și contemporan și oferă confort în spații de lounge, în spații de întâlniri casual și în săli de recepție.
Fotoliile și canapelele Celeste

Istoricul produsului

Fotoliile și canapelele de lounge Celeste au un look minimalist și modern. Cu un volum compact și brațe fine, ocupă puțin loc. Primitoare și rafinate, ele oferă un șezut confortabil pentru spațiile de întâlniri informale, zonele comune și sălile de recepție. Cu o geometrie echilibrată și proporții studiate, fotoliile și canapelele Celeste sunt în elementul lor într-o varietate de configurații.

Fotoliile și canapelele Celeste

Unu, două, trei

Celeste poate fi un fotoliu, o canapea cu două locuri sau una cu trei. În plus, datorită structurii modulare, canapelele sunt la fel de confortabile precum fotoliile de lounge. Spătarul din spumă structurată se adaptează mișcărilor tale și șezutul generos este proporționat pentru a-ți asigura un confort relaxat, respectând în același timp volumul compact al întregului mobilier.

Fotoliile și canapelele Celeste

Un profil atractiv

Șezutul generos completează perfect simetria brațelor sale scurte și a picioarelor tubulare din oțel, oferindu-i o formă atractivă în proporții compacte. Șezutul este ușor depărtat de spătar datorită antretoazelor.

Celeste îți oferă o îmbinare surprinzătoare de materiale. Șezutul, spătarul și chiar și garnitura pot fi tapițate cu materiale textile sau de piele asortate pentru un stil mai tradițional sau cu materiale în contrast pentru a crea o ambianță retro. De asemenea, brațele pot fi îmbrăcate în piele.

Fotoliile și canapelele Celeste completează armonios colecția de scaune și de mobilier Herman Miller.

Fotoliile și canapelele Celeste

Mereu pe poziții

Toate fotoliile și canapelele Celeste sunt echipate cu rotile și mânere în partea din spate pentru o repoziționare ușoară atunci când ai reuniuni spontane sau ședințe de brainstorming.

Fotoliile și canapelele Celeste

Cu sau fără măsuță

Poți să adaugi o măsuță pivotantă fotoliilor sau canapelelor, foarte practică pentru a lua notițe sau pentru a-ți ține cafeaua la îndemână. Măsuțele pot fi poziționate pe brațul stâng sau drept, în timp ce canapelele pot avea măsuțe pe ambele brațe. Acestea pivotează la 360 de grade și poți să le așezi în fața ta sau să le dai la o parte.

Istoricul designului

De la începutul carierei sale, designerul David Allan Pesso și-a licențiat, în Statele Unite și în Europa, peste 130 creații originale de mobilier și deține cinci brevete americane de design. Indiferent de proiectul la care lucrează, David spune că este „în permanență în căutarea unei geometrii curate, eliberată de detalii nefolositoare. Economia de scară sau cum să fac mai mult cu mai puțin, acesta este leitmotivul meu. Cred că fotoliile și canapelele de lounge Celeste de la Herman Miller ilustrează vizual abordarea mea."

Și noi suntem de aceeași părere. Pesso își materializează leitmotivul prin contrastul dintre proporțiile generoase ale șezutului și simetria brațelor reduse la minimum, a picioarelor tubulare de oțel, precum și a antretoazelor care depărtează șezutul de spătar. Rezultatul: un mobilier cu profil modern și progresiv care suscită atracție universală.