Mobilierul de lounge Oasis reprezintă o gamă de fotolii și de canapele confortabile care îți oferă o ambianță liniștitoare în spațiul de birouri.

Oasis

Istoricul produsului

Concepută de John Madden, Oasis este o gamă de fotolii și de canapele confortabile care îți oferă o ambianță liniștitoare în spațiul de birouri. Cu această gamă de canapele, de fotolii și de suporturi pentru picioare, poți să-ți creezi spații de relaxare sau colțuri de intimitate unde poți să discuți, să lucrezi, să te întâlnești cu colegii sau, pur și simplu, să faci o pauză. Procesele tradiționale de producție se combină cu eleganța precisă a esteticii moderne, asigurând calitatea înaltă a mobilierului până în cele mai mici detalii.

 
Oasis

Gama Oasis

Gama Oasis este disponibilă într-o varietate de stiluri pentru a-ți răspunde nevoilor, de la fotolii și canapele la suporturi pentru picioare și fotolii cu cadru tubular, și se adaptează spațiului tău, indiferent de aranjamentul ales.

 
Oasis

Opțiuni de tapițerie

Alege stilul care ți se potrivește cu materialele de piele clasice și moderne sau cu țesături plăcute la atingere, disponibile într-o paletă variată de culori în armonie cu ambianța spațiului de birouri. Spațiile se transformă și îi ajută pe colegii tăi în activitățile lor de zi cu zi. Gama Oasis este perfectă pentru spațiile de relaxare, pentru sălile de ședințe, pentru sălile de recepție, pentru lobby-uri, precum și pentru spațiile de servit cafeaua.