Dulapurile de depozitare și de arhivare de la Herman Miller răspund nevoilor de depozitare activă, intermediară sau de arhivare, printr-o serie de tipuri, dimensiuni și configurații.

Sistemul GSS

Sistemul GSS

Sistemul de depozitare GSS, de la Global Storage System, reprezintă o gamă integrată de produse de depozitare pentru toate părțile biroului. Beneficiind de o mare capacitate de adaptare, sistemul răspunde nevoilor de depozitare activă, intermediară sau de arhivare. Este disponibilă o gamă vastă de opțiuni, ce cuprind unități cu uși batante sau rulante, unități cu sertare sau cu ușă cu cheie, unități de biblioteci și unități de dulapuri de haine.

 

Sistemul Value

Sistemul Value

Gama noastră de sisteme de depozitare Value reunește o colecție de dulapuri de depozitare de calitate înaltă care oferă un raport calitate/preț excepțional și reprezintă configurația cea mai cerută în materie de depozitare laterală în sertare a dosarelor, de unități cu uși rulante, de dulapuri cu uși batante și de dulapuri cu cheie.

 

Sistemul Towers

Mufe pentru date/voce

Aceste module prezintă o abordare inovatoare pentru depozitarea lucrurilor personale și îți oferă, după spațiul ocupat, o capacitate de trei ori mai mare față de un dulap de depozitare standard.

 

Sistemul Kumi

Sistemul Kumi

Kumi este un dulap de depozitare cu un preț competitiv care oferă un design inovator, ușor și robust. Disponibil într-o gamă variată de dimensiuni și culori, designul sistemului Kumi completează gamele noastre de mobilier de birou.

 

Sistemul Buddy

Sistemul Buddy

Completând gama de mobilier Herman Miller, dulapurile de depozitare Buddy oferă cea mai mare varietate de configurații și sunt încăpătoare pentru papetărie, genți, dosare active și instrumente de referință. Dulapurile de depozitare Buddy sunt echipate cu o contragreutate în loc de a cincea roată și pot fi acoperite cu o pernă de șezut.

 

Sistemul Goldie

Sistemul Goldie

Dulapurile Goldie oferă o soluție elegantă de calitate înaltă pentru organizarea lucrurilor personale în interiorul stației de lucru. Prezentând un design încastrat într-un cadru generos și disponibil cu trei tipuri de mânere (încastrate, aerodinamice și stil bară), dulapul Goldie este echipat cu sertare culisante cu extensie totală și cu un supliment de 50 mm disponibil opțional.

 

Sistemul Box

Sistemul Box

Gama Box prezintă un ansamblu de soluții de organizare economice, disponibile în configurații cu două, trei sau patru sertare și echipate cu un mecanism de încuiere cu interblocare.