Cubert Personal Light este mai mult decat o lampă de birou; furnizează energie pentru dispozitivele personale într-o formă integrată – încorporând lumina, USB-ul și prizele de rețea în cea mai compactă formă realizată până acum.

Cubert Personal Light

Povestea produsului

Cubert furnizează energie pentru dispozitivele personale într-o formă integrată – încorporând lumina, USB-ul și prizele de rețea în cea mai compactă formă realizată până acum, astfel că este ușor de folosit și ocupă mai puțin spațiu. Cubert are capacitatea de a alimenta și încărca prin intermediul a două prize de alimentare și include, de asemenea, două porturi USB de mare viteză. Cubert cuprinde, de asemenea, o lampă cu LED-uri de înaltă calitate, cu dimmer touch-sensitive.

Designul discret face din Cubert un obiect versatil si adaptabil într-o varietate de medii, de la birouri la zone de relaxare, de la noptierele de acasă la săli de ședință și zone de recepție.

 

 
Cubert Personal Light

Putere integrată

Prizele de rețea oferă până la 13 amperi și cele USB încarcă pâna la 2 amperi între ele. USB-ul intelligent integrat recunoaște dispozitivul principal, ceea ce înseamnă că în cazul în care ambele porturi sunt în uz, primul dispozitiv care a fost conectat primește încărcarea prioritară, de mare viteză.

Datorită amprentei sale ultra-compacte, Cubert are un impact minim asupra spațiului folosit și permite poziționarea ușoară a surselor de iluminat și de alimentare, fără să fie nevoie să se bazeze pe mobilier fix sau iluminare ambientală. Cu un finisaj estetic rafinat și făcut din componente de înaltă calitate, Cubert a fost în mod riguros testat să depășească standardele europene și din Marea Britanie.

 
Cubert Personal Light

O lumină personală elegantă

Cubert are o luminozitate impresionantă ajutat de capul mobil care se înclină și se rotește. Este ușor de poziționat pentru a focaliza lumina în funcție de preferințele individuale.

LED-urile oferă 426 de lumeni, cu o durata de viata de peste 50.000 de ore; lumina are patru faze controlate, setarea prin atingere. LED-urile oferă 4000K de lumina albă și o distribuție uniformă a iluminării, aruncând o singură umbră și oferind o calitate premium a luminii.

 
Cubert Personal Light

Potrivire perfectă

Designul discret al lămpii Cutbert îi permite acesteia să se potrivească perfect în spații de birouri,  ospitalitate, sau rezidențiale. Designul elegant, tehnologia intuitivă și combinația de lumină și putere aduc un mare plus oricărui mediu de lucru, iar Cubert este cel mai recent produs care a primit un premiu Red Dot Award pentru design de produs.