Scaunul Setu oferă confort instantaneu deoarece răspunde greutății și mișcărilor tale, chiar din momentul în care te așezi.

Istoricul produsului

Funcționalitatea și contururile scaunului Setu sunt inspirate direct din lumea care ne înconjoară. Designerii de la Studio 7.5 au observat modul în care tehnologia ne-a schimbat stilul de lucru, locurile în care lucrăm și modul în care ne mișcăm de-a lungul zilei.

Un design ce ține pasul cu vremurile

Lucrăm mai mult în echipă, în medii foarte diverse, însă petrecem tot mai puțin timp în același loc. Ne așteptăm să putem lucra oriunde și peste tot și pentru aceasta avem nevoie de mobilier capabil să ne susțină.

Confort instantaneu pentru toți, peste tot

Dacă tehnologia a știut să schimbe natura activităților noastre profesionale, ea nu trebuie să altereze totuși ceea ce ne place cel mai mult atunci când muncim: confortul. Scaunele Setu sunt concepute pentru a oferi un confort instantaneu, din momentul în care te-ai așezat.

Kinematic Spine

Materialele inovatoare din care sunt confecționate scaunele Setu le dă posibilitatea să ofere această combinație unică de rezistență și suplețe. Tehnologia Kinematic Spine, materializată prin suportul lombar cinematic, folosește două tipuri de material de polipropilenă pentru a controla rezistența și de a-ți susține greutatea atunci când te lași pe spate. Scaunul se pliază și se îndoaie la fiecare mișcare pe care o faci, adaptându-se natural la modul în care corpul tău se mișcă.

Șezut și spătar cu suspensie Lyris 2

Cu mai multă structură decât un material textil clasic, materialul elastomeric Lyris 2 de înaltă precizie unește spătarul și șezutul într-o singură piesă. Șezutul și spătarul cu material de suspensie flexibilă Lyris 2 se adaptează oaselor șezutului, oferindu-ți confort conturat și lăsând corpul să respire.

Fiecare moleculă contează

Scaunul Setu este soluția celor de la Studio 7.5 pentru spațiile de lucru actuale, axate pe lucrul în echipă într-un cadru mai puțin formal. De la curbele grațioase ale brațelor înguste la baza durabilă din aliaj H-Alloy, fiecare element al scaunului Setu a fost proiectat și reproiectat, astfel încât fiecare moleculă să fie exact acolo unde trebuie și să ofere funcționalitatea dorită.

Mai mult cu mai puțin

Rezultatul este un design dematerializat care folosește mai puțin material - doar 7,7 kg pentru acest scaun versatil - pentru a susține persoane de toate staturile, până la 136 kg. Cu gama variată de tapițerii și materiale, poți să-ți personalizezi scaunul Setu după gustul tău, pentru a atrage privirile sau, din contră, pentru a se integra perfect spațiului tău de lucru.

Scaunul Setu

O gamă completă de modele

Versatilitatea tehnologiei Kinematic Spine este prezentă în toată gama Setu pentru a permite o varietate de posturi: scaune versatile pe role sau glisoare și taburete înalte multifuncționale. Chiar și scaune de lounge Setu cu suport pentru picioare. Cu scaunul de lounge Setu, poți să-ți alegi înclinarea ideală, fără nici măcar cea mai mică ajustare.

 

Istoricul designului

Proiectarea tipică a unui scaun decurge după scenariul următor: ți se năzărește o idee pe care o adaptezi într-un fel sau altul lumii care te înconjoară. Însă, pentru proiectarea scaunului Setu, Studio 7.5 din Berlin a lăsat lumea care ne înconjoară să dicteze contururile și performanțele scaunului. De la observație la inspirație.

În colaborare cu Studio 7.5, ne-am pus în comun experiența în materie de design și calitatea proceselor de fabricație pentru a studia, a învăța, a pune întrebări și a relua totul de la zero. Modul în care trăim și muncim azi s-a schimbat. De aceea, avem nevoie de un nou mod de a gândi. Așa am creat scaunul Setu.