Scaunul de vizitator Sayl încurajează o gamă variată de mișcări, iar spătarul din material de suspensie te menține fresh.
Scaunul de vizitator Sayl

Istoricul produsului

De la conferințe la echipe de lucru și invers, muți fără probleme scaunele de vizitator Sayl. Acestea au fost proiectate pentru a ocupa mai puțin spațiu vizual. În plus, pentru o depozitare simplă poți suprapune până la patru scaune Sayl din modelul cu patru picioare. O sumedenie de opțiuni: spătar, bază, brațe, culori. Stil elegant la un preț accesibil.

Creează-ți propriul scaun de vizitator

Găsește scaunul de vizitator care arată și funcționează așa cum vrei tu. Poți să te bucuri de un scaun cu o bază cu patru picioare cu rotile sau glisoare, cu sau fără brațe. Sau poți să-ți alegi un scaun cu bază în consolă, cu sau fără brațe. Poți să-i adaugi o suspensie asemănătoare cu spătarul cu tehnologie 3D Intelligent pe scaunul de lucru sau un spătar tapițat clasic.

Scaunele de vizitator Sayl sunt disponibile într-o gamă variată de culori expresive și clasice, atât pentru spătar, cât și pentru șezut. Astfel, te poți bucura de Sayl, fie că folosești un singur scaun, fie că ți-ai împânzit biroul cu ele, deoarece se integrează perfect în spațiul tău de lucru.

Design ecologic dematerializat

Yves Béhar are o atitudine fermă în ceea ce privește responsabilitatea față de mediu în design. Cu scaunul Sayl, Béhar a mers mai departe și a început procesul de design gândindu-se la elementele ce pot fi înlăturate. Cum putem folosi minimumul posibil de material și să atingem, în același timp, cele mai înalte standarde? Răspunsul, evident, a fost să folosim materialele într-un mod inovator.

Fabricăm scaunele de vizitator Sayl pe trei continente pentru a reduce distanța dintre punctul de producție și spațiul tău de birouri.

Scaunele de vizitator Sayl nu conțin elemente din PVC și sunt reciclabile în proporție de până la 92%. În prezent, scaunele Sayl se bucură de certificare GREENGUARD și sunt în curs de evaluare pentru protocolul de design Cradle to Cradle al organizației McDonough Braungart Design Chemistry (MNDC), pe lângă certificarea de gradul II.

Scaunele de vizitator Sayl

Design și calitate accesibile

La fel de accesibilă pe cât este de inventivă, gama Sayl infirmă impresia că un scaun cu un preț rezonabil vine cu un design improvizat și cu ergonomie minimă. De la început, obiectivul nostru a fost să creăm scaune de birou și de vizitator de înaltă calitate, cu un design plăcut și o ținută confortabilă care să se ridice la standardele noastre și, în plus, la un preț accesibil. Acesta este scaunul Sayl.

Istoricul designului

I-am cerut designerului Yves Béhar un scaun foarte accesibil care să întruchipeze valorile pentru care este cunoscută compania Herman Miller: design atractiv, ergonomie premium, inginerie elegantă și respect pentru mediu. Béhar, care se simte acasă în San Francisco, a început să caute proiecte de design care oferă mult cu puțin. Apoi, a analizat simbolul orașului: podul Golden Gate Bridge.

A fost un moment de revelație. Béhar a început să se întrebe: s-ar putea aplica principiile podului suspendat la scaune? Și s-a dovedit nu doar că este posibil, ci și că, prin folosirea unui turn de suspensie pentru a susține un spătar fără cadru, se reduc materialul, greutatea și impactul asupra mediului. Materialul flexibil de suspensie elastomerică poate fi întins în așa fel încât să ofere tensiunea cea mai ridicată în punctele unde e nevoie de susținere, precum și tensiunea cea mai scăzută în zonele care sunt expuse celor mai largi curse de mișcare.

Și atunci, de ce Sayl și nu, să zicem, Bridge, după numele simbolului orașului? Privind scaunul din profil, vei observa că se aseamănă cu vela mare a unei ambarcațiuni. Numele englezesc Sayl trimite cu gândul la ambarcațiunile cu vele ce trec pe sub podurile care stau la baza designului inițial. Litera „y" cu care am înlocuit litera „i" evocă structura inovatoare Y-Tower cu care este echipat scaunul de birou.


Deoarece au regândit fiecare componentă a scaunului, Béhar și echipa sa de dezvoltare au putut crea un scaun mai bun și mai inteligent, care a stabilit un nou etalon de performanță, calitate și aspect pentru categoria sa.