Scaunul suprapozabil Limerick este atractiv, confortabil, economic, reciclabil 100% și te ajută să-ți faci biroul mai eficient.
Scaunele Limerick

Istoricul produsului

Problema ta este prea împovărătoare: administrezi un spațiu în care scaunele sunt plimbate constant de colo-colo. Din sala de conferințe la cantină, de la cantină la sălile de curs, apoi în alt spațiu pentru întruniri. Scaunele Limerick sunt ușoare, poți suprapune până la 36 de bucăți pe un suport cu rotile special conceput sau până la 10 bucăți direct pe podea, favorizând o administrare rațională și eficientă a spațiilor de birou. Mai mult, scaunele sunt estetice, confortabile, economice și 100% reciclabile... Mai bine de atât nici nu se poate!

Scaunele Limerick

Scaune multe pe bani puțini

Scaunele Limerick sunt prezente în numeroase locuri, deoarece sunt atât de utile și la un preț foarte accesibil. Poți să stivuiești 10 scaune pe podea sau să deplasezi câte 36 stivuite pe un suport cu rotile. Cu glisoarele cu dispozitiv de asamblare poți să unești mai ușor scaunele pentru a crea rânduri pentru sălile de curs sau de conferințe.

Scaunele Limerick

Confort surprinzător

Cine s-ar aștepta la un asemenea confort de la acest tip de scaun? Poți să te bazezi pe el. Crede-ne pe cuvânt. Șezutul și spătarul sunt înalte și late. Astfel, scaunul se adaptează unei game mai mari de morfologii corporale. Cu spătarul curbat și flexibil, scaunul îți oferă susținere lombară și se adaptează la mișcările tale. Deschizătura dintre spătar și șezut facilitează circulația aerului și transportul scaunului.

Cele două bare transversale din față sunt poziționate astfel încât nimic să nu-ți încurce picioarele atunci când stai pe scaun. În plus, ele conferă scaunului un plus de rezistență.

Scaunele Limerick

Un scaun polivalent

Profilul ultrasubțire al acestor scaune le permite să se integreze cu eleganță în orice spațiu de birou. Cadrul este negru, iar carcasele sunt disponibile în patru culori.

Istoricul designului

Proiectarea scaunului Limerick i-a oferit lui Tom Newhouse ocazia de a-și pune în valoare două dintre pasiunile sale: studiul noilor orientări în materie de spații de birouri și integrarea conceptelor de ecologie și de responsabilitate socială în proiectele de design.

El a remarcat că scaunele de vizitator sunt din ce în ce mai folosite în spațiile de birouri. Prin urmare, scaunele Limerick pe care le-a proiectat sunt ușoare, suprapozabile și simplu de mutat. Apoi, a adăugat un element neașteptat. El a reușit să facă scaunele Limerick extrem de ergonomice, o caracteristică rară pentru scaunele de vizitator.

Mai mult, deoarece protecția mediului este una dintre principalele sale preocupări, Newhouse și-a conceput scaunele în așa fel încât să fie 100% reciclabile. „Această problematică mă pasionează de mulți ani", spune el, „și este unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult să lucrez cu Herman Miller".