Scaunul de birou Celle este conceput pentru utilizare intensivă în mediul de afaceri, în spațiile medicale, precum și în mediile de formare. Se potrivește unei game variate de fizionomii corporale.

Istoricul produsului

Avem mari așteptări de la un scaun de birou. Și acest lucru este cu atât mai important când un scaun este folosit non-stop de diferiți utilizatori. Robust și durabil, scaunul Celle este proiectat pentru utilizare intensivă, chiar și în spațiile cu cele mai ridicate exigențe: de la call centere la stații de lucru în spitale și de la săli de conferință până la laboratoare.

Design axat pe utilizator

Dacă se adaptează diferitor tipuri de spații, scaunul Celle răspunde perfect și nevoilor utilizatorilor, indiferent de profilul corporal al acestora. Designerul Jerome Caruso voia o suprafață de calitate, inteligentă și capabilă să ofere confort și susținere pentru toți utilizatorii. Aceasta este viziunea care l-a determinat să creeze sistemul exclusiv Cellular Suspension al scaunului Celle. Format din celule și bucle polimerice, acest sistem durabil susține și se adaptează la diferite regiuni ale corpului.

Spătar cu suspensie celulară

Fiecare dintre cele 751 de celule polimerice care formează spătarul cu suspensie celulară brevetată este unică. Celulele și buclele interconectate formează o pânză flexibilă ce se adaptează morfologiei și staturii tale. Spatele tău beneficiază de susținere și, datorită circulației aerului, îți păstrezi confortul termic. Sistemul nostru de susținere pasivă a sacrului, PostureFit, se integrează în spătar. Astfel, eviți să stai gârbovit și îți menții alinierea corespunzătoare a coloanei.

Adaptabil și ajustabil

Spațios și durabil, scaunul Celle se potrivește unui procent de 90% din populația mondială, fiind proiectat pentru o sarcină de până la 159 kg. Comenzile de ajustare îți permit să-ți reglezi perfect scaunul.

Înclinare echilibrată

Atunci când te lași pe spate, mecanismul de basculare Harmonic îți menține partea inferioară a spatelui lipită de spătarul scaunului Celle. Cursa de basculare de 28 de grade a scaunului te ajută să-ți păstrezi echilibrul și postura.

O paletă de culori calde

Celle este un scaun polivalent care-ți oferă o susținere dinamică. Paleta de culori calde conferă designului foarte studiat al scaunului Celle un aspect atemporal care se integrează vizual cu elementele de design din orice spațiu dat.

O utilizare multiplă

Durabilitatea materialului suspensiei celulare face ca scaunul de birou Celle să fie o alegere excelentă, inclusiv pentru spațiile de lucru cu exigențe foarte ridicate din mediul de afaceri, din sectorul medical sau din centrele de formare. De asemenea, poți să alegi dintr-o gamă vastă de tapițerii. Una dintre cele mai căutate configurații Celle îmbină un spătar cu suspensie celulară ce oferă o susținere optimă și estetica familiară a unui șezut tapițat. Este disponibil și un model complet tapițat.

Design responsabil

Ca toate produsele noastre, scaunul Celle reflectă filosofia noastră de dezvoltare responsabilă. Celle a fost creat folosind protocolul nostru Design for the Environment, care stabilește standarde stricte în ceea ce privește reciclabilitatea, conținutul sigur, dezasamblarea ușoară, ambalarea minimă și reducerea deșeurilor.

Istoricul designului

Scaunul Celle a prins contur în imaginația lui Jerome Caruso. El a fost primul designer care a lucrat pentru producătorul american de frigidere Sub-Zero. Lucrează la această companie de mai bine de douăzeci de ani în calitate de designer principal și se ocupă de întreaga gamă de unități de refrigerare. Dar scaunul Celle, zâmbește Caruso, a fost „un munte de plăcere. La început, m-am gândit la o suprafață de calitate, inteligentă, care ar putea deveni un reper în materie de scaune confortabile".

Din punctul de vedere al ergonomiei, Celle pășește pe urmele scaunelor noastre de birou Aeron și Mirra, datorită celor cinci elemente de ergonomie care intervin în crearea acestor scaune emblematice:

statura și adaptarea. Datele antropometrice furnizate de CAESAR (Civilian American and European Surface Anthropometry Resource), precum și de alte surse au fost folosite pentru a ne asigura că scaunul este potrivit întregii game de talii și morfologii corporale ale utilizatorilor.stabilizarea pelviană. Spătarul Celle este echipat cu tehnologia noastră de conturare pasivă, PostureFit.cinematică. Celle este echipat cu mecanismul de basculare testat Harmonic.

distribuția presiunii. De-a lungul procesului de dezvoltare a scaunului Celle, am folosit instrumentele noastre de cartografiere a presiunii pentru a concepe dimensiunea celulelor, zonele de flexionare și designul cu autoconturare.confortul termic. S-au folosit senzori speciali de temperatură, denumiți termocuple, pentru a analiza opțiunile de tapițare și pentru a documenta selecția de materiale textile.