Scaunele înalte Mirra 2 îmbină confortul instantaneu și ergonomia personalizată într-un design sofisticat care se potriveşte perfect pentru cei care doresc să lucreze la aceeași înălțime.

Scaunul înalt Mirra 2

Scaunul înalt Mirra 2

Scaunul înalt Mirra 2 oferă o susținere dinamică pentru colaboratorii care doresc să lucreze la aceeași înălțime, atunci când unii stau în picioare și alții așezați. Cu suprafețe proiectate pentru a răspunde celor mai mărunte mișcări și ajustări simple și intuitive pentru o reglare precisă, scaunele înalte Mirra 2 îmbină confortul instantaneu și ergonomia personalizată într-un design sofisticat.

 

Istoricul designului

La zece ani după lansarea scaunului Mirra și cele 1,5 milioane de scaune vândute, designerii de la Studio 7.5 au estimat că a sosit momentul să evalueze designul inițial și, dacă se impune, să-l regândească. Un singur lucru este cert: modul în care ne desfășurăm activitatea evoluează. Cu cât se mișcă mai mult utilizatorii, cu atât mai mult au nevoie de susținere care să le însoțească mișcările.

Tocmai datorită flexibilității crescute care definește metodele de lucru actuale, designerii au estimat că ideea unui scaun foarte personalizat este mereu de actualitate. Cu toate că designerii Studio 7.5 au păstrat atitudinea atletică și ajustările intuitive ale modelului inițial, aceștia au optimizat practic toate materialele și formele scaunului Mirra 2, din toate punctele de vedere.

Folosind modele la scară reală, designerii de la Studio 7.5 testează validitatea fiecărui design și a fiecărei componente. Pentru Mirra 2, fiecare piesă a beneficiat de această prelucrare tactilă în condiții reale, până la conturarea celor mai elegante soluții.

Puternic prin moștenirea preluată de la primul scaun de birou Mirra, conceput în totalitate dintr-o optică a responsabilității față de mediu, Mirra 2 aduce designul sustenabil la un nivel superior prin îmbunătățirea utilizării și reutilizării materialelor. În procesul de reconcepere a scaunului Mirra, la fel ca în fiecare proiect al lor, filosofia celor de la Studio 7.5 este de a valorifica la maximum fiecare moleculă. Prin aceasta, se înțelege că o examinare atentă a fiecărui element este esențială pentru a putea reduce la maximum cantitatea de materiale utilizate și a optimiza, în același timp, performanțele.