Scaunul de vizitator Caper este un scaun agil, stilat și ușor de transportat care destinde atmosfera încăperii prin culori și clasă.
Scaunul multifuncțional Caper

Istoricul produsului

Versiunea multifuncțională a scaunului Caper - pivotantă, basculabilă și reglabilă pe înălțime - este concepută pentru utilizarea ocazională fără compromisuri în privința confortului. Lucrezi la birou, te apropii de un coleg, te lași pe spate pentru a reflecta: toate aceste activități, și multe altele, sunt posibile cu scaunul multifuncțional Caper. Paleta de culori vii și versatile, precum și proporțiile compacte îi permit să adauge o notă de culoare și de funcționalitate oricărui spațiu.

Scaunul multifuncțional Caper

Conturat pentru corp

Spătarul și șezutul conturate, din polipropilenă monobloc, ale scaunului Caper sunt perforate, ajutând corpul să respire. Umezeala și căldura se disipă, iar tu te simți fresh și te bucuri de un nivel surprinzător de confort, la un preț la fel de surprinzător.

Disponibil ca opțiune, șezutul FLEXNET folosește materiale de suspensie avansate pentru a-ți spori confortul. Echipat cu acest material de suspensie puternic, șezutul distribuie greutatea în mod egal pentru a reduce punctele de presiune și pentru a spori confortul, chiar și atunci când stai așezat perioade mai îndelungate.

Scaunul multifuncțional Caper

Confort autentic

Cu materialul plastic flexibil cu care este echipat, scaunul Caper este generos de fiecare dată când te miști. Cu numeroasele orificii prezente pe suprafața acestui plastic, corpul tău respiră în permanență. Umezeala și căldura se disipă și tu rămâi fresh, chiar și atunci când te concentrezi la maximum și uiți să iei o pauză. Cu șezutul FLEXNET opțional, corpul tău se bucură de aceeași ventilație optimă.

Scaunul multifuncțional Caper

Susținere sănătoasă

Caper oferă susținere ergonomică și confort sănătos cu detalii precum forme cu autoconturare și o margine de șezut în cascadă care te ajută să-ți menții o circulație sanguină corespunzătoare la nivelul picioarelor. Brațele flexibile și robuste susțin partea superioară a corpului.

Scaunul multifuncțional Caper

Stil proaspăt

Scaunul Caper este disponibil într-o serie de culori versatile, de la tonurile primare intense, la cele neutre și sofisticate. Designul curat și ușor al scaunelor se integrează fără să domine ambianța generală a spațiului.

Istoricul designului

Scaunul flexibil Caper, atât în versiunea multifuncțională, cât și în cea suprapozabilă cu patru picioare, a fost conceput de Jeff Weber de la Studio Weber + Associates. Obiectivul său - și al nostru - a fost să creăm scaune la prețuri accesibile, care să fie în același timp confortabile și ușor de mutat.

Weber și-a ghidat designul după principiile universale de design. Rezultatul a fost un scaun potrivit pentru o diversitate de utilizatori și, la fel de important, pentru varietatea de activități pe care ei le desfășoară.

Weber crede că designul este „țesutul de legătură" dintre oameni și mediu. De asemenea, calitatea designului, după părerea lui, fie că este al unei clădiri sau al unui scaun, are un efect profund asupra calității vieții. Scaunul Caper, spune Weber, atinge un nivel înalt de performanță și confort „prin utilizarea unor materiale standard într-un mod inovator".

El este de părere că designul bun nu trebuie să fie scump. „De prea multe ori designul bun pare scump", spune Weber. „Eu am vrut să infirm acest clișeu".