Scaunul de birou Sayl oferă un design optim, o susținere sănătoasă, precum și o valoare excepțională, fiind un etalon în clasa sa în materie de calitate, performanță și design.

Istoricul produsului

Un design bine gândit, o susținere ergonomică și un raport calitate-preț excepțional sunt atuuri incontestabile. Și scaunul Sayl le are pe toate trei. Cu o abordare inteligentă de proiectare am transformat materiale simple și am reușit să facem scaunul Sayl accesibil pentru un public mai larg.

O nouă referință

Designerul scaunului Sayl, Yves Béhar, împreună cu echipa noastră de dezvoltare, a regândit fiecare element al designului pentru a crea o gamă de scaune care să devină puncte de referință în categoria lor în ceea ce privește calitatea, performanța și designul.

Spătar 3D Intelligent

Cu spătarul fără cadru al scaunului Sayl cu tehnologie 3D te poți întinde și mișca, bucurându-te de un echilibru între susținere și libertatea de mișcare. Benzile elastomerice ale spătarului variază în grosime și flexibilitate. Astfel, beneficiezi de o susținere sporită în punctele de tranziție de-a lungul coloanei vertebrale și de o tensiune minimă în celelalte locuri pentru a-ți încuraja orice mișcare pe scaun.

PostureFit

Structura spătarului cu suspensie 3D Intelligent a scaunului Sayl îți oferă o susținere pasivă PostureFit pentru sacru. Astfel, eviți să stai gârbovit, coloana ta vertebrală își păstrează alinierea sănătoasă și tu beneficiezi de o postură optimă și confort sporit.

Susținere dinamică

Cadrul, elementul fundamental al scaunului de birou complet tapițat, imită suspensia 3D Intelligent, oferindu-ți o susținere dinamică într-o versiune mai clasică. Suportul lombar este disponibil ca opțiune pentru cele două modele și oferă un interval de ajustare de 10 cm.

Suspensia, sursă de inspirație

Pentru a crea scaunul Sayl, Yves Béhar s-a inspirat din principiul podurilor suspendate, aceste structuri remarcabile care oferă performanțe optime folosind cantități mici de materiale. Designul Eco-Dematerialised al scaunului de birou folosește mai puțin material, însă în moduri mult mai ingenioase pentru a oferi susținere ergonomică persoanelor cu o greutate până la 159 kg.

Un design responsabil

Fabricăm scaunele Sayl pe trei continente pentru a reduce distanța dintre punctul de producție și spațiul tău de birouri. Acest produs nu conține PVC și materialele din care este fabricat sunt aproape în întregime reciclabile.

O paletă expresivă

Spătarul fără cadru și structura Y-Tower ale scaunului Sayl creează o estetică vizuală care întruchipează inspirația și intenția designerului. Fie că optezi pentru suspensie integrală sau pentru spătar tapițat, ai la dispoziție o paletă de culori expresive pentru a-ți personaliza scaunul.

Scaunul Sayl

O gamă completă de modele

Principiile de proiectare inteligentă și de estetică aplicate scaunului de birou Sayl se regăsesc și în scaunul de vizitator Sayl, și în scaunul înalt Sayl. Scaunele de birou, scaunele de vizitator și scaunele înalte sunt echipate cu o bază în stea cu cinci picioare, un șezut tapițat, la care poți alege un spătar cu suspensie sau cu material textil. Scaunele de vizitator sunt disponibile în versiunea cu patru picioare (poți suprapune până la patru scaune) sau cu bază cadru.

 

Istoricul designului

I-am cerut designerului Yves Béhar un scaun foarte accesibil care să întruchipeze valorile pentru care este cunoscută compania Herman Miller: design atractiv, ergonomie premium, inginerie elegantă și respect pentru mediu.

Béhar, care se simte acasă în San Francisco, a început să caute proiecte de design care oferă mult cu puțin. Apoi, a analizat simbolul orașului: podul Golden Gate Bridge. Béhar a început să se întrebe: s-ar putea aplica principiile podului suspendat la scaune?

Ideea de a folosi un turn de suspensie pentru a susține spătarul cu material de suspensie fără cadru presupune că materialul elastomeric poate fi întins astfel încât să ofere tensiunea cea mai ridicată în punctele unde e nevoie de susținere, precum și tensiunea cea mai scăzută în zonele care sunt expuse celor mai expansive curse de mișcare.

Și atunci, de ce Sayl și nu, să zicem, Bridge, după simbolul orașului? Privind scaunul din profil, vei observa că se aseamănă cu vela mare a unei ambarcațiuni. Numele englezesc Sayl trimite cu gândul la ambarcațiunile cu vele ce trec pe sub podurile care stau la baza designului inițial. Litera „y" cu care am înlocuit litera „i" evocă structura inovatoare Y-Tower cu care este echipat scaunul de birou.