Scaunul suprapozabil Caper este un scaun agil, stilat și ușor de transportat, care destinde atmosfera încăperii prin culori și clasă.
Scaunul suprapozabil Caper

Scaunul portabil perfect

Caper este o gamă de scaune agile și stilate care te ajută să te miști ușor și care înveselesc încăperea prin culorile și adaptabilitatea lor. Trage două scaune Caper pentru lucrul în echipă. Pentru o sală de curs, pune laolaltă un grup de scaune Caper. Du o stivă completă de scaune Caper din sala de conferințe la cantină. Este scaunul portabil perfect: ușor, suprapozabil și confortabil.

Scaunul suprapozabil Caper

Conturat pentru corp

Spătarul și șezutul conturate, din polipropilenă monobloc, ale scaunului Caper sunt perforate, ajutând corpul să respire. Umezeala și căldura se disipă, iar tu te simți fresh și te bucuri de un nivel surprinzător de confort, la un preț la fel de surprinzător.

Disponibil ca opțiune, șezutul FLEXNET folosește materiale de suspensie avansate pentru a-ți spori confortul. Echipat cu acest material de suspensie puternic, șezutul distribuie greutatea în mod egal pentru a reduce punctele de presiune și pentru a spori confortul, chiar și atunci când stai așezat perioade mai îndelungate.

Marginea în cascadă a scaunului Caper te ajută să-ți menții o circulație corespunzătoare. Brațele flexibile și robuste susțin partea superioară a corpului.

Scaunul suprapozabil Caper

Confort autentic

Cu materialul plastic flexibil cu care este echipat, scaunul Caper este generos de fiecare dată când te miști. Cu numeroasele orificii prezente pe suprafața acestui plastic, corpul tău respiră în permanență. Umezeala și căldura se disipă și tu rămâi fresh, chiar și atunci când te concentrezi la maximum și uiți să iei o pauză. Cu șezutul FLEXNET opțional, corpul tău se bucură de aceeași ventilație optimă.

Scaunul suprapozabil Caper

Stil proaspăt

Scaunul Caper este disponibil într-o serie de culori versatile, de la tonurile primare intense, la cele neutre și sofisticate. Designul curat și ușor al scaunelor se integrează fără să domine ambianța generală a spațiului.

Scaunul suprapozabil Caper

Confortabil oriunde

Scaunele Caper sunt excelente în spații comerciale sau medicale, în restaurante și hoteluri, precum și în spații de birouri. Sunt ideale pentru spații informale și flexibile cu reamenajări frecvente și unde proporțiile reduse și bugetul sunt importante.

Scaunele sunt disponibile cu sau fără brațe. Cu sistemul de prindere disponibil opțional, poți crea un spațiu de prezentare mai ordonat. Dispozitivele de prindere sunt deja montate și nu te încurcă atunci când stivuiești scaunele.

Scaunul suprapozabil Caper

Ușor și agil

Un scaun Caper fără brațe cântărește doar 4,3 kg. Volumul compact al scaunului Caper folosește eficient spațiul disponibil.

Concepute pentru a fi mutate ușor, scaunele Caper pot fi stivuite câte 6 direct pe podea. De asemenea, poți să stivuiești câte 15 pe suportul cu rotile dedicat și le muți mai ușor pe toate odată.

Scaunele pot fi personalizate cu rotile sau glisoare pentru mochete sau pardoseli rezistente. De asemenea, scaunele pot fi echipate cu glisoare inovatoare, ideale pentru protecția pardoselilor dure sau a plăcilor de vinil. Glisoarele au un sistem prin care dau la o parte murdăria în loc să o apese pe suprafața pardoselii.

Scaunul suprapozabil Caper

Ecologic

Fiecare scaun Caper este reciclabil în proporție de până la 95% și are în compoziție 32% material reciclat. Scaunele suprapozabile Caper respectă protocolul Cradle to Cradle al organizației McDonough Braungart Design Chemistry și sunt certificate GREENGUARD, putând fi eligibile pentru stimulente din partea organizațiilor ecologice.

Istoricul designului

Scaunul Caper, atât în versiunea multifuncțională, cât și în cea suprapozabilă cu patru picioare, a fost conceput de Jeff Weber de la Studio Weber + Associates. Obiectivul său - și al nostru - a fost să creăm scaune la prețuri accesibile, care să fie în același timp confortabile și ușor de mutat.

Weber și-a ghidat designul după principiile universale de design. Rezultatul a fost un scaun potrivit pentru o diversitate de utilizatori și, la fel de important, pentru varietatea de activități pe care ei le desfășoară.

Weber crede că designul este „țesutul de legătură" dintre oameni și mediu. De asemenea, calitatea designului, după părerea lui, fie că este al unei clădiri sau al unui scaun, are un efect profund asupra calității vieții. Scaunul Caper, spune Weber, atinge un nivel înalt de performanță și confort „prin utilizarea unor materiale standard într-un mod inovator".

El este de părere că designul bun nu trebuie să fie scump. „De prea multe ori designul bun pare scump", spune Weber. „Eu am vrut să infirm acest clișeu".