Brabo lounge îmbină cu pricepere materiale de calitate precum pielea, metalul și lemnul și este opțiunea perfectă pentru spații de așteptare, rezidențiale sau de birou.

Brabo Lounge Seating

Brabo Lounge evocă toată căldura și moștenirea lăsată de vechea artă a meșteșugului cu viziunea arhitecturală pentru linii curate și o formă riguroasă. Folosind cu abilitate materiale fine, cum ar fi piele, metal si lemn, fiecare piesă din colecție, care include fotolii, șezlonguri și canapele, este migălos detaliată și este disponibilă într-o varietate de finisaje - lemn masiv, metal sau piele - ceea ce o face să fie soluția perfectă pentru spații de așteptare, rezidențiale sau de birou.

 

Istoricul designului

Bumper Chair

În prima sa sarcină de design pentru o companie americană, arhitectul belgian Vincent Van Duysen a creat o linie sofisticată de clasic modern. Numit după un erou popular olandez sărbătorit în orașul de origine Van Duysen din Anvers, colecția Brabo îmbină abil materiale fine, cum ar fi lemnul, metalul și pielea pentru a crea o colecție atemporală de canapele, fotolii și mese. "A fost necesar mult reglaj fin pentru a ajunge la echilibrul corect al materialelor", spune el. "Deoarece structura este expusă, subtilitatea tranzițiilor a fost esentiala. Trebuia să fie frumos din orice unghi." Dincolo de frumusețe, fiecare piesă din colecția Brabo este produsă sustenabil într-o uzină care folosește cleiuri bazate pe apă, finisaje cu emisii minime și lemn recoltat din din păduri gestionate sustenabil.