Dulapul de depozitare Meridian delimitează spațiul, conturează pasaje de trecere și este ideal pentru spațiile de depozitare centralizate și de mare volum ce trebuie să fie imediat accesibile.

Soluțiile de depozitare Meridian

Istoricul produsului

Arhivarea și depozitarea nu se rezumă la cutii. Noi credem că utilizatorul trebuie să beneficieze mai mult de spațiile de depozitare. De aceea, le-am regândit funcționalitatea pornind de la zero.

Spațiul din jurul soluțiilor de depozitare este important: te invită să te întâlnești cu alți colegi, să comunici și să-ți aprofundezi relațiile profesionale.

Nici spațiul de deasupra soluțiilor de depozitare nu trebuie irosit. O pernă pe blat le poate transforma din simple spații de depozitare în zone în care colegii pot sta la o discuție sau pot lucra împreună.

Nu am neglijat nici interiorul spațiilor de depozitare: volume generoase și module suprapozabile care se deschid din ambele părți pentru a profita la maximum de fiecare centimetru pătrat.

Cu Meridian, poți să depozitezi mai mult, să suprapui mai sus, să rămâi organizat și să le oferi colegilor un loc unde să se întâlnească, să discute și să colaboreze mai bine.

 
Soluțiile de depozitare Meridian

Întâlniri, discuții, colaborare

Colaborarea în spațiile individuale și comune este o sursă de inovație care generează mereu idei noi. Cu mobilierul Meridian echipat cu prize electrice, îți creezi spații comune folosind elementele suprapozabile care se pretează excelent întâlnirilor spontane și ședințelor informale.

Optimizează-ți spațiul cu aceste elemente modulare de depozitare care-ți permit să creezi spații de trecere, să le delimitezi, să asiguri conectivitate, precum și câteva locuri pe care să te așezi pentru discuții scurte. Suprafețele rezistente sunt ideale și pentru laptopuri, și pentru cești de cafea.

 
Soluțiile de depozitare Meridian

Depozitează dosarele lateral și vertical

Modulele de arhivare pe care le poți stivui pe lateral sau pe vertical sunt centralizate, accesibile și de mare volum. Cu acestea, poți să compartimentezi spațiul, să stabilești pasaje de trecere, precum și să delimitezi alte spații. Și pentru că sunt atât de modulare și chiar reversibile, dintr-un modul de trei elemente poți face unul de cinci, fără niciun efort. Trebuie să le schimbi dimensiunile, să le folosești pentru altceva, să le înlocuiești sau să le rearanjezi? Datorită sistemului mecanic de fixare detașabilă, reordonarea dosarelor este floare la ureche.

Modulele sunt propuse în configurații și dimensiuni multiple pentru a-ți răspunde tuturor nevoilor specifice de depozitare. Poți arhiva cu 18% mai multe dosare în modulele laterale și reduci astfel spațiul alocat.

 

Depozitare

Casetele de depozitare îți oferă spațiu de depozitare lângă stația ta de lucru pentru a-ți păstra lucrurile în siguranță sau spațiu de depozitare comun pentru zonele colaborative. Gama variată de dimensiuni, de înălțimi și de adâncimi a produselor Meridian îți permite să-ți creezi locurile de depozitare potrivite pentru orice spațiu. Gama Meridian este extrem de adaptabilă: cu sau fără uși, cu uși cu balamale ce se deschid până la 110 grade, cu toate etajerele reglabile. O pernă pe blat transformă caseta de depozitare într-un loc pe care poți să te așezi.

Dulapuri de depozitare suprapozabile: blocuri structurale modulare pe care le poți stivui câte unul, câte două sau câte trei. Construiește-ți o soluție completă pentru a înlocui mai multe piese de depozitare într-o stație de lucru. Perfecte pentru tot ce ai nevoie: cărți, manuale, laptopuri, serviete.

Soluțiile de depozitare Meridian

Calitate Meridian

Armături în totalitate din oțel. Glisiere cu extensie totală cu rulmenți cu bile din oțel pe unitățile cu sertare și sistem de încuietori cu interblocare pozitivă ce permite deschiderea doar a unui sertar odată. Perete intern frontal și sertar cu perete dublu pentru durabilitate sporită.