Suportul de laptop atașabil brațului de monitor ridică laptopul de pe suprafața de lucru și poți să adopți posturi de lucru optime.
Suportul de laptop

Istoricul produsului

Suportul de laptop îți ridică laptopul de pe suprafața de lucru. Astfel, poți să adopți posturi optime, să eviți oboseala oculară și să te bucuri în același timp de spațiul valoros pe care l-ai câștigat pe suprafața biroului. Pentru a folosi laptopul pe acest suport, ai nevoie de o tastatură și de un mouse externe.

Suportul de laptop

Fixare simplă și rapidă

Îți trebuie doar câteva secunde pentru a fixa suportul de laptop. Apoi, te bucuri de un spațiu de lucru primitor și benefic pentru sănătatea ta, de fiecare dată când îți folosești laptopul. Cu sistemul de fixare cu eliberare rapidă, poți să montezi rapid o varietate de modele de laptopuri și să le demontezi la fel de rapid. Suportul de laptop este compatibil cu majoritatea suporturilor de monitor Herman Miller, inclusiv Flo, Flo Dual, Flo Modular, Wishbone, Wishbone Plus și Daisyone.

Suportul de laptop

Compatibil cu dispozitivele tale

Acest dispozitiv este compatibil cu laptopuri cu adâncime de până la 28 cm și 4 cm grosime, precum și cu stații de andocare cu lățime de până la 28 cm și 13 cm adâncime. Înălțimea maximă este determinată de capacitatea brațului de monitor. Necesită o placă de fixare VESA de 100 mm, comercializată separat.