UiPath
Dată de finalizare: decembrie 2018
Arhitect: arh. Iulia Trifan
Produse: mobilier de birou, placari acustice Baux, mobilier personalizat

Intelegand importanta ergonomiei in amenajarea unui spatiu de birouri, UiPath a ales scaunul Aeron de la Herman Miller – o configuratie de top cu optiuni complete si 12 ani garantie la o utilizare de 3 schimburi pe zi. Vizionarul lider in tehnologie a selectionat compania noastra pentru achizitia a peste 600 de scaune operationale pentru birourile lor din intreaga lume.

Parteneriatul solid dintre companiile noastre a facut ca Workspace Studio sa participe la amenajarea unicului spatiu din Romania cu un laborator de testare a Robotilor.

Echipa noastra de proiect a contribuit la amenajarea unui spatiu de lucru care faciliteaza schimbul de idei inovatoare ce contribuie la evolutia tehnologiei. Am furnizat camere modulare customizabile, elemente de mobilier cu forme futuriste si fluide, mobilier realizat din lemn masiv si metal, placari acustice pentru sala de coferinte precum si mobilier standard in birouri, salile de meeting, receptie, zonele informale si cafeteria.

Elementele modulare usor reconfigurabile, camerele mobile accesorizate cu pereti pe care se poate scrie si cu elemnte acustice, mobilier informal cu constructii si culori indraznete, toate aceste elemente livrate de compania noastra au contribuit la realizarea unei amenajari spectaculoase intr-un saptiu destinat clientilor si vizitatorilor.