Herman Miller deschide o noua fabrica la Portal Mill

O ceremonie a marcat finalizarea fazei de construcție a noii facilități de producție a lui Herman Miller din Bower Hill, Melksham, pe 1 Iulie 2017.

Cunoscută sub numele de Portal Mill, platforma de 15.794 de metri pătrați va aduce împreună operațiunile de cercetare și dezvoltare regională, de fabricație și logistică ale companiei într-o clădire de ultimă oră, care va prezenta, de asemenea, abordarea unică a companiei în proiectarea lucrărilor de spații de birouri.

Richard Scott, vicepreședinte, Operațiuni Internaționale, la Herman Miller, a declarat: "A fost minunat să privim clădirea cum se transformă în ultimul an. Această ceremonie marchează o etapă esențială în procesul de construcție și așteptăm cu nerăbdare să începem faza finală de deplasare."

Consolidarea siturilor Bath și Chippenham în Portal Mill va crește eficiența și ne va permite să ne extindem capacitatea operațională. Clienții vor putea vizita noul spațiu, precum și sediul nostru internațional din Methuen Park, Chippenham, pentru a spori semnificativ experiența clienților."

Herman Miller are o istorie lungă în Somerset și Wiltshire, după ce a ajuns în Bath în anii ‘60. Fabrica WoodMill din Bath și o unitate de producție și logistică din Chippenham au fost proiectate de către arhitectul contemporan Sir Nicholas Grimshaw, care a proiectat și noua clădire din Melksham. Scaunele și mobilierul de birou iconic al companiei sunt fabricate și asamblate aici, înainte de a fi exportate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Fleur de Rhe Philipe, membru al Cabinetului de la Wiltshire pentru dezvoltarea economică și abilități, a declarat: "Herman Miller este un angajator cheie în regiune și suntem încântați că au ales Melksham ca site pentru noul lor centru de producție. Întreaga comunitate locală va beneficia nu numai de regenerarea sitului, ci și de lucrările suplimentare pe drumul de legătură care leagă proprietatea Bowerhill de A350. "

În plus, Herman Miller a oferit un nou pavilion sportiv pentru AFC Melksham, care joacă pe un teren adiacent noii dezvoltări. Această facilitate nouă are facilități accesibile și încăperi de schimbare suplimentare.

Despre Herman Miller

Compania americană, lider mondial al industriei de scaune ergonomice și sisteme de mobilier de birou, este recunoscută pentru realizările sale, care au stabilit etaloane în premieră mondială, precum primul sistem de mobilier de birou pentru spații deschise, primul scaun de birou complet ergonomic sau primul sistem architectural de mobilier de birou.

Produsele și serviciile premiate ale companiei globale au generat venituri de aproximativ 2,1 miliarde de dolari în anul fiscal 2015. Proiectele lui Herman Miller pot fi găsite în birouri și case din întreaga lume și în colecțiile permanente ale muzeelor. Practicile inovatoare de afaceri și angajamentul față de responsabilitatea socială au ajutat de asemenea la consolidarea pozitiei Herman Miller ca lider global recunoscut. Herman Miller este inclus în indexul Dow Jones Sustainability World și tranzacționează pe piața NASDAQ Global Select Market sub simbolul MLHR.