Herman Miller lanseaza Ratio un nou sistem de birouri ajustabile pe inaltime

Angajamentul pe termen lung al Herman Miller de a studia modul în care oamenii lucrează a dus la numeroase realizari de prima clasa care ajuta oamenii să se simtă și să lucreze mai bine - de la Biroul de Acțiune de pionierat până la scaunele Aeron.

Aceste recorduri ale designului inovativ continuă cu adăugarea biroului Ratio la portofoliul de mobilier Herman Miller. Ratio, un nou birou reglabil în înălțime, face să se deplaseze de la ședințe în picioare și din nou înapoi, fapt natural în ziua de lucru a unei persoane și încurajează oamenii să fie mai activi și mai sănătoși în timp ce lucrează.

Cu liniile sale pure și designul ușor, Ratio a fost proiectat pentru a se integra în mediul de birou modern. Poate fi birou individual sau spate în spate, în grupuri nelimitate. Este disponibil cu două tipuri de reglare a înălțimii electrice, inclusiv pre-seturi programabile pentru utilizarea la birourile alocate; un utilizator poate ajusta biroul  exact la înălțimea potrivită pentru el, prin simpla atingere a unui buton.

Ergonomistul senior la Herman Miller, Lillian Antonio, spune: "Cercetarea ne-a arătat că un angajat obișnuit petrece în medie între trei și opt ore pe zi la birou, iar un stil de viață sedentar poate crește riscul de diabet, obezitate, boli de inimă și unele tipuri de cancer. În funcție de înălțime, birourile ajută la deplasarea de la o poziție la alta în timpul zilei, ceea ce știm că este benefic pentru sănătatea noastră. "

Despre Herman Miller

Compania americană, lider mondial al industriei de scaune ergonomice și sisteme de mobilier de birou, este recunoscută pentru realizările sale, care au stabilit etaloane în premieră mondială, precum primul sistem de mobilier de birou pentru spații deschise, primul scaun de birou complet ergonomic sau primul sistem architectural de mobilier de birou.

Produsele și serviciile premiate ale companiei globale au generat venituri de aproximativ 2,1 miliarde de dolari în anul fiscal 2015. Proiectele lui Herman Miller pot fi găsite în birouri și case din întreaga lume și în colecțiile permanente ale muzeelor. Practicile inovatoare de afaceri și angajamentul față de responsabilitatea socială au ajutat de asemenea la consolidarea pozitiei Herman Miller ca lider global recunoscut. Herman Miller este inclus în indexul Dow Jones Sustainability World și tranzacționează pe piața NASDAQ Global Select Market sub simbolul MLHR.