Companiile din România au cheltuit peste 2.000 de euro per postul de lucru în reamenajarea birourilor -Wall-Street.ro

Companiile din România au cheltuit anul trecut în medie 2.000 de euro per postul de lucru în reamenajarea spațiilor pe care le ocupă în clădirile de birouri, iar spațiile au fost regândite pentru suprafețe mai mici, concentrându-se pe design și ergonomie, potrivit companiei specializate în amenajări de birouri Workspace Studio.

Dinamica pozitivă a fost susținută de nevoia companiilor de a oferi angajaților spații de birouri atractive, alături de strategia companiei de a dezvolta portofoliul și de a integra în proiectele de amenajări soluții de mobilier, acustice, partiționare și pardoseli de cea mai înaltă calitate și ergonomie și cu accent pronunțat pe design.

În acest context, Workspace Studio anunță că și-a crescut anul trecut afacerile la 22,5 milioane de euro.

„Dezvoltarea Workspace Studio are la bază premisa că spațiile amenajate după standarde de înaltă calitate devin o necesitate conștientizată de tot mai multe organizații.

Pe segmentul premium piața crește, iar portofoliul nostru de soluții și servicii este construit încât să răspundă exigențelor de confort, ergonomie, design și sustenabilitate ale birourilor moderne, în care angajații vin și muncesc cu plăcere”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Cititi articolul integral pe Wall-Street.ro, unde a aparut in februarie 2023.