Money - Workspace Studio, afaceri de peste 2 milioane euro în prima jumătate a anului

Distribuitorul de mobilier de birou Workspace Studio a realizat în primele 6 luni ale acestui an proiecte în valoare de 2,35 milioane euro, cu 17% mai mari față de aceeași perioadă a anului anterior.

Vânzările de mobilă Herman Miller au reprezentat 30% din totalul din primul semestru. Scaunele Herman Miller, în principal Aeron și Sayl, sunt cele mai vândute produse ale Workspaces Studio în perioada menționată.

În timp ce în București se dezvoltă în continuare peste 90% dintre proiectele de amenajare cu mobilier ergonomic de la Workspaces Studio, Timișoara este orașul cu cea mai dinamică evoluție în acest an.

„Companiile din Timișoara manifestă un interes crescut față de soluțiile de amenajări ergonomice pentru birou, datorită dezvoltării stocului de spații comerciale și birouri din ultimii ani. Clujul, care se remarca anul trecut, a încetinit dezvoltarea din această perspectivă", spune Horațiu–Alexandru Didea, Managing Partner al Workspace Studio.

Pentru acest an, Workspaces Studio prognozează o cifra de afaceri de peste 4.5 milioane de euro, în creștere cu minimum 15% față de 2017.

Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, cu 60% mai mare față de 2016, pe fondul evoluției pozitive a segmentului IT și orientarea companiilor din acest sector către soluții ergonomice de înaltă calitate (scaune, birouri electrice, soluții acustice).

 

Articol aparut in publicatia Money din data de 30.07.2018