Workspace Studio și-a crescut anul trecut afacerile la 22,5 milioane de euro -Forbes

Workspace Studio, companie specializată în proiectarea și amenajarea de spații de birouri și CertifiedDealer unic al MillerKnoll în România, a obținut anul trecut afaceri de 22,5 milioane de euro, de la 10 milioane de euro cât obținea în 2021. 

„2022 a fost un an de reașezare, în care companiile au evaluat efectele schimbărilor produse în pandemie, au luat decizii privind modul de lucru viitor și au acționat în direcția creării unor spații de birou care să susțină nevoia actuală”, explică Horațiu Didea, Managing Partner la Workspace Studio. 

Comparativ cu 2021, anul trecut s-a dublat numărul proiectelor de dimensiune medie, cu valori între 250.000 – 400.000 euro, realizate de Workspace Studio. Mai mult de jumătate dintre acestea au presupus o regândire a spațiului pe o suprafață mai mică cu până la 25%, dar cu investiții substanțiale în creșterea calității. Orientarea către creșterea nivelului de calitate, ergonomie și design s-a remarcat și în proiectele mari, cu valoare peste 1 milion de euro. 

Cititi articolul integral pe Forbes.ro, unde a aparut in februarie 2023.