Mobilierul colaborativ Kivo oferă un echilibru optim între spațiul deschis și cel privat.
Kivo

Flexibilitate

Kivo transformă spațiul de lucru într-un caroiaj flexibil, adaptabil și dinamic. Combinația dintre scheletul de oțel ușor și plăcile magnetice simple creează un sistem ce poate fi mutat și reconfigurat cu ușurință. Astfel, poți crea și recrea la infinit spații care să răspundă nevoilor tale dinamice. Kivo este conceput pentru a-l deplasa și a-l adapta, după cum vrei să întrebuințezi spațiul. Această abordare se bazează pe noțiunea de spațiu de lucru în permanentă evoluție.

Kivo

Inspirație

Kivo îți dă posibilitatea de a crea diferite separeuri în spațiul de birouri. Fiecare loc nou este funcțional și adaptat activității dorite. Poți să folosești acest sistem autoportant cu greutate mică pentru a delimita un spațiu sau pentru a-l redefini în totalitate. Așadar, un designer creativ poate propune nenumărate spații multifuncționale cu acest sistem cu variații multiple. Creativitatea este stimulată de forma de bază a Kivo - triunghiul echilateral - ales pentru forța, versatilitatea și simplitatea sa vizuală.

Kivo

Individualitate

Când îți redefinești spațiul de lucru ajungi să-ți redefinești și stilul de lucru. Fie că este un spațiu care te ajută să te relaxezi în timpul unei pauze sau un loc care facilitează colaborarea fără să-i deranjeze pe ceilalți, sistemul Kivo își optimizează geometria simplă. Datorită combinației de materiale cu proprietăți fonoizolante și de panouri de delimitare vizuală, poți transforma un spațiu deschis într-un loc mai intim de relaxare bine delimitat. Poți să creezi rapid și simplu separeuri chiar în mijlocul unui spațiu de lucru deschis.

Kivo

Impact

Chiar dacă îl poți folosi, în principal, pentru delimitarea spațiului, sistemul Kivo poate fi considerat și un puternic manifest arhitectural. Opțiunile de finisaje variază de la culori vii la tonuri mai deschise. Scheletul delicat din oțel lucios oferă un cadru robust, în timp ce panourile de fetru adaugă o dimensiune tactilă structurii. De asemenea, modulele triunghiulare ușoare creează o impresie unică de design într-o varietate de combinații și de forme: un mozaic geometric elegant și funcțional.

Istoricul designului

Spațiul de birouri evoluează
Spațiul de birouri s-a schimbat fundamental și continuă să evolueze. Dacă mai demult existau delimitări clare între spațiile de lucru, sălile de ședințe, birourile private și sălile de consiliu, acestea sunt acum estompate. Și comportamentul nostru s-a schimbat. Cultura muncii actuale favorizează înainte de toate schimbul de informații și promovarea de noi idei. Astfel, apare nevoia unor spații noi pentru aceste activități noi. Acest lucru presupune remodelarea spațiului de lucru pentru a susține în mod dinamic stilul de lucru actual.

Natura umană
Este în natura umană să ne căutăm propriul spațiu. Suntem în mod instinctiv în căutarea unor locuri în care putem să reflectăm, să evadăm și să colaborăm. De asemenea, folosim delimitatoare fizice care să ne influențeze activitățile, să ne semnaleze o schimbare de comportament și să încurajeze funcționalitatea. Totuși, este dificil să armonizăm aceste nevoi umane într-un spațiu de lucrul din ce în ce mai deschis. De aceea, este necesar să găsim un echilibru potrivit între spațiul deschis și cel privat.

Redefinește-ți spațiul
Am creat un sistem care ne permite să ne redefinim stilurile de lucru. Oamenii știu exact ce au de făcut și știu intuitiv care este cel mai potrivit loc pentru fiecare activitate. Kivo a fost conceput pentru a ne ajuta să concretizăm această nevoie. Astfel, simplitatea sa se impune în mod natural. Este un sistem care separă spațiile existente, oferă intimitate și definește spații de lucru cu totul noi. Kivo transformă pur și simplu spațiul de lucru.

Designerul sistemului Kivo
Herman Miller are o lungă tradiție de colaborare cu designeri talentați din întreaga lume. Cel care a știut să îmbine pentru noi precizia și caracterul ludic al sistemului Kivo este tânărul Alexander Lorenz din Germania. Viziunea sa s-a articulat în jurul unui sistem autoportant și modular care să poată fi definit în funcție de modul de lucru ales. Alex a fost atras de geometria triunghiului datorită simplității și versatilității. Pentru a realiza adevăratul potențial al sistemului Kivo, el a dezvoltat un algoritm complex pe care l-a folosit pentru a modela digital mii de combinații structurale diferite. După ce am înțeles potențialul sistemului Kivo, am dezvoltat și am validat o gamă succintă de aranjamente adaptate activităților individuale și colaborative, ce pot fi folosite împreună cu alte produse din portofoliul Herman Miller.