Lolly Personal Light este o sursă elegantă de lumină LED de lungă durată, care ocupă suficient spațiu pe un birou pentru a spori productivitatea oamenilor. 

Povestea Luminii 

Lolly Personal Light este o sursă elegantă de lumină LED de lungă durată, care ocupă suficient spațiu pe un birou pentru a spori productivitatea oamenilor. Această lumină de lucru compactă satisface nevoile oamenilor dvs. cu capul său înclinat, porturile de încărcare și setările de reglare a gradului sensibil la atingere - toate caracteristicile care vor lumina orice spațiu de lucru.

 

 

 

Păstrați suprafețele de lucru spațioase

Lolly este o lampă de birou compactă și puternică, care vă oferă tot ceea ce aveți nevoie și nimic din ce nu aveți, fără să vă ocupe mult spațiu pe birou.

 

Luminează locul în mod eficient

Lolly maximizează eficiența minimizând consumul de energie. După patru ore de inactivitate, lumina de mare putere se va opri automat pentru a-și conserva energia. Asta înseamnă că lumina durează mai mult, în timp ce ajută mediul înconjurător și portofelul tău.

 

Accesați Lumină și Putere cu Ușurință

Totul este la îndemână cu Lolly. Încărcați dispozitivele cu porturile sale USB-A și USB-C sau poziționați lumina oriunde este nevoie, cu un cap înclinat și setări de reglare a luminii. Productivitatea nu trebuie să se oprească atunci când este alimentată de Lolly.