Scaunul de birou Mirra 2 are suprafețe dinamice care răspund celor mai subtile mișcări pe care le faci. Oferă instantaneu un echilibru între confort și ergonomie personalizată.

Istoricul produsului

În fața evoluției metodelor de lucru care ne cer să dăm dovadă de tot mai mult dinamism și să trecem instantaneu de la un mod de lucru individual la lucrul de echipă, este necesar să dispunem de instrumente concepute să susțină această flexibilitate. Pentru a răspunde acestui imperativ, designerii de la Studio 7.5 au vrut să creeze un scaun de înaltă performanță care garantează o susținere adaptată persoanelor al căror corp este în permanentă mișcare atunci când lucrează.

Confort imediat și ergonomie personalizată

Mirra 2 îți urmează mișcările și se mișcă odată cu corpul tău. Atunci când te așezi în scaun, șezutul și spătarul se adaptează instantaneu. Cu suprafețele sale dinamice care răspund celor mai mici mișcări și cu ajustările simple și intuitive care îi permit să se adapteze perfect posturii tale, designul sofisticat al scaunului Mirra 2 oferă un echilibru perfect între confortul imediat și ergonomia personalizată.

Susținere în mișcare

Susținerea pentru mișcările din poziție așezată începe cu un scaun flexibil, dar robust, în care poți să te miști liber și natural. Cu suportul Loop Spine al scaunului Mirra 2, te bucuri de flexibilitate la nivelul toracelui și te poți întinde și apleca în lateral. De asemenea, când te lași pe spate, mecanismul de basculare Harmonic 2 îți oferă o cursă lină și echilibrată.

Spătar Butterfly Back sau TriFlex

Cu cele două opțiuni de spătar, ai garanția că Mirra 2 ți se potrivește, indiferent de constituția ta corporală sau de cum îl folosești. Spătarul Butterfly Back al scaunului Mirra 2 este rezultatul unei metode de asociere a unui strat de material textil cu fibre de polimeri pentru a crea o structură dinamică și hibridă. Deoarece nu conține niciun strat de material textil, spătarul TriFlex se conformează celor mai stricte protocoale de curățare.

PostureFit

Ambele opțiuni de spătar disponibile pentru scaunul Mirra 2 îți oferă susținere pasivă PostureFit pentru osul sacral. Astfel, eviți să stai gârbovit și îți menții coloana aliniată corespunzător. Și ambele permit circulația aerului: îți păstrezi confortul termic, iar corpul tău este susținut optim, indiferent de cât de mult te miști.

Formă în folosul funcționalității

Designul suplu al scaunului Mirra 2 îi conferă un profil sofisticat și o finețe vizuală în toate interioarele. Scaunul a fost conceput pentru performanță. Iar acest lucru este vizibil. Componentele individuale ale scaunului și funcționalitatea acestora sunt vizibile, puse în valoare și disponibile într-o varietate de materiale și de stiluri.

O gamă versatilă

Dacă performanțele definesc forma pieselor, paleta vastă de opțiuni îți permite să-ți personalizezi estetica globală a scaunului. Opțiunile suplimentare de culori pentru țesături, bucla posterioară și coloana spătarului, precum și finisajele pentru bază îți oferă o polivalență fără egal și îți stimulează imaginația.

Istoricul designului

La zece ani de la lansarea scaunului Mirra, timp în care s-au vândut peste un milion și jumătate de scaune, designerii de la Studio 7.5 au considerat că a sosit momentul să-l evalueze și, dacă se impune, să reconceapă designul inițial. Un lucru este sigur: stilul de lucru a evoluat. Cu cât oamenii se mișcă mai mult, cu atât au nevoie de o susținere care să se adapteze mișcărilor lor.

Folosind modele la scară reală, designerii de la Studio 7.5 testează validitatea fiecărui design, precum și a elementelor care îl compun. Pentru Mirra 2, fiecare piesă a beneficiat de această prelucrare tactilă ancorată în realitatea fizică, până când s-au conturat cele mai elegante soluții.

Folosind modele la scară reală, designerii de la Studio 7.5 testează validitatea fiecărui design, precum și a elementelor care îl compun. Pentru Mirra 2, fiecare piesă a beneficiat de această prelucrare tactilă ancorată în realitatea fizică, până când s-au conturat cele mai elegante soluții.

Fondat pe moștenirea scaunului Mira, primul scaun de birou conceput în întregime pe principii de responsabilitate față de mediu, scaunul Mirra 2 aduce designul durabil la un nivel superior prin îmbunătățirile de utilizare și de reutilizare a materialelor. La reproiectarea scaunului Mirra, precum și în toate proiectele lor, filosofia celor de la Studio 7.5 este „fiecare moleculă contează". Aceasta înseamnă că examinarea aprofundată a fiecărui element este indispensabilă pentru a reduce la maximum cantitatea materialelor utilizate, îmbunătățind în același timp și performanțele.