Brațul de monitor Daisyone permite montarea a două monitoare pe un singur montant, fără să ai nevoie de un dispozitiv suplimentar de fixare.
Suportul de monitor Daisyone

Istoricul produsului

Suportul multiecran Daisyone este ideal pentru spațiile cu densitate sporită care folosesc monitoare ușoare. Cu dispozitivul de fixare cu eliberare rapidă, este simplu să montezi și să demontezi monitoare atunci când vrei să-ți reconfigurezi spațiul.

Suportul de monitor Daisyone

Scalabilitate

Daisyone oferă o soluție tehnică inovatoare care îți permite să limitezi pierderile și costurile atunci când vrei să te extinzi. Azi instalezi un singur suport de monitor. Apoi, cu doar câteva elemente suplimentare, poți oricând să montezi încă trei monitoare pe același montant.

Suportul de monitor Daisyone

Suport robust

Profilul robust al suportului Daisyone menține monitoarele exact în locul dorit până când alegi să le deplasezi din nou. Astfel, îți menții postura ideală pentru a reduce oboseala oculară, te simți mai bine și ești mai productiv zi după zi.

Suportul de monitor Daisyone

Aplicații

Această soluție adaptabilă poate susține până la patru monitoare pe un singur montant. Poți să montezi suportul pe o varietate de suprafețe și să alegi orientarea pe care ți-o dorești: tip portret sau peisaj.

Suporturile de monitoare

Atunci când creăm obiecte, studiem îndeaproape corpul uman pentru a ne inspira. De fiecare dată. Îndoaie-ți brațul din cot, întinde-l în față, rotește-ți mâna din încheietură. Tocmai ai făcut mișcarea care ne-a fost sursă de inspirație când am proiectat brațele pentru monitor.

Ajustabilitatea acestor brațe este o componentă importantă care ne permite să oferim utilizatorilor o soluție ergonomică. Recent, am întrebat companiile ce tipuri de monitoare folosesc. Dintre acestea, 84% au răspuns: monitoare plate. Mai mult, 58% au afirmat că folosesc computere desktop, cu monitor, unitate centrală și tastatură independente.

Designerii Peter Bosson și Brenda Saunders au anticipat această tendință. La mijlocul anilor 1980, ei au inventat primul braț de monitor. Compania lor a derulat un program de cercetare privind ergonomia stațiilor de lucru, împreună cu companiile Colebrook Bosson Saunders din Regatul Unit și Olivetti. Acest efort a fost posibil datorită legăturilor strânse pe care le-au cultivat cu Ettore Sottsas, designer consultant pentru Olivetti. În 1999, au ajuns să inventeze primul braț pentru monitoare plate.

Achiziționarea companiei Colebrook Bosson Saunders în 2010 a venit cu un bagaj suplimentar de cunoștințe aplicabile soluțiilor noastre de ergonomie. Compania este o alegere excelentă datorită profilului său global și pionieratului în soluții de ergonomie.

Sinergia punctelor forte ale celor două companii, în special pe nișa suporturilor pentru monitoare, vine în întâmpinarea unei tendințe în creștere pentru multe companii. Recent, am întrebat șefi de companii care sunt elementele definitorii în designul spațiilor lor de lucru în următorii trei până la cinci ani. O proporție considerabilă de 43% au indicat nevoia de a folosi mai multe monitoare.

Pe fondul utilizării în creștere a monitoarelor, flexibilitatea și ajustabilitatea sunt factorii-cheie pentru aceste suporturi. Dacă pot schimba cu ușurință orientarea monitorului, pe orizontală sau pe verticală, utilizatorii au libertatea de a-și alege posturile preferate. Această ajustabilitate îți permite să reglezi cu precizie poziția monitorului sau a monitoarelor pentru a evita orice reflexie luminoasă.