Suportul de unitate centrală îți eliberează spațiul de sub stația de lucru și te bucuri de mai mult loc pentru picioare.

Suportul de unitate centrală Jaw

Suportul de unitate centrală Jaw

Designul suportului Jaw îi permite unității centrale să plutească sub suprafața biroului și îi conferă un plus de eleganță. Mecanismul de strângere a corpului de aluminiu fixează ferm unitatea centrală în partea de sus și de jos.

 • Confecționat din aluminiu de înaltă calitate, suportul este robust și durabil.
 • Suportul se deplasează ușor în față și în spate, datorită glisierei pe care este montat. Astfel, te bucuri de mai mult spațiu pentru picioare.
 • Susține o unitate centrală cu greutatea de până la 25 kg, cu înălțimea între 29 și 51 cm și lățimea între 9 și 24 cm.
 • Creat de Colebrook Bosson Saunders Ltd.
 • Reciclabil în proporție de 90%

Suportul de unitate centrală Loop

Suportul de unitate centrală Loop

Cu banda și piciorul solide din nailon și fibră de sticlă, Loop este o soluție elegantă și simplă pentru fixarea unității centrale. Se instalează rapid și ușor datorită mecanismului cu clichet. Structura sa minimală îi conferă o prezență discretă.

 • Banda este confecționată dintr-un material rezistent și ușor de nailon.
 • Soclul este din material plastic de înaltă calitate, special pentru uz tehnic.
 • Susține o unitate centrală cu greutatea de până la 20 kg, cu înălțimea cuprinsă între 24 cm și 50 cm și lățimea între 8 cm și 23 cm.
 • Pentru deplasarea în față și în spate și pentru mai mult spațiu la picioare, dispui de un mecanism opțional de glisare și rotire.
 • Creat de Colebrook Bosson Saunders Ltd.
 • Reciclabil în proporție de 40%

Suportul de unitate centrală Mobile

Suportul de unitate centrală Mobile

Suportul mută unitatea centrală de pe suprafața de lucru și-i oferă mobilitate sporită. Montat pe rotile, îl poți deplasa oriunde dorești pentru a nu te încurca și ai oricând acces ușor la cablurile de conectare.

 • Menține unitatea centrală în poziție verticală.
 • Protecțiile-tampon de spumă protejează unitatea centrală.
 • Se extinde pe lățime de la 17 la 24 cm.
 • Susține o unitate cu greutatea de până la 27 kg.

Spațiul ocupat de unitățile centrale

Spațiul este mereu limitat. Să luăm ca exemplu biroul: indiferent de activitatea pe care o desfășori, trăiești mereu senzația că nu ai suficient spațiu. Cercetările pe care le-am derulat asupra unei serii de organizații nord-americane au indicat că lipsa de spațiu începe să pună probleme: 90% dintre respondenți au spus că, în următorii cinci ani, dimensiunea stațiilor de lucru se va reduce sau va rămâne neschimbată.

Pe măsură ce spațiul se reduce, la fel se întâmplă și cu dimensiunile unităților centrale de procesare. În realitate, nu toate organizațiile dispun de mijloace pentru a-și achiziționa unități centrale mai compacte. Astfel, se creează o neconcordanță: spațiile de lucru devin mai mici, în timp ce majoritatea unităților centrale rămân la dimensiuni considerabile.

Unii preferă să își amplaseze la sol unitatea centrală. Odată cu această alegere, apar alte probleme: te poți împiedica, personalul care asigură curățenia ar putea deteriora unitatea sau aceasta nu se ventilează corespunzător. Toate acestea pot scurta durata de viață a unității centrale. De aceea, noi am pus la punct o serie de mijloace care te ajută să câștigi mai mult spațiu la birou, fără să recurgi la amplasarea unității centrale pe podea.

Viziunea noastră merge întotdeauna dincolo de eliberarea spațiului. Tot mobilierul nostru se axează pe persoana care îl folosește. Am luat în calcul libertatea de mișcare, astfel încât să poți amplasa unitatea centrală sub suprafața de lucru și departe de picioare. Cu șinele de glisare cu rotire, ai acces în partea din spate a unității și la cablurile de conectare: acest sistem este util și pentru operațiile de întreținere sau de actualizare software.