Sistemul de mobilier de birou Layout Studio este conceput pentru a susține numeroase stiluri de lucru ce variază de la o cultură la alta și de la o țară la alta, păstrând armonia dintre formă și funcționalitate.
Masa Everywhere

Funcționează armonios

Obiectivul nostru este să venim în sprijinul companiei tale, oricât de mică sau mare ar fi și oriunde i-ar fi punctul de lucru. Suntem aici pentru a rezolva problemele oamenilor prin design. Layout Studio s-a născut din dorința de a veni în întâmpinarea stilurilor de lucru ce variază de la o cultură la alta și de la o țară la alta, păstrând armonia dintre formă și funcționalitate. A fost o adevărată provocare. Rezultatul: un sistem de birouri adaptabil și contemporan, destinat întregii lumi.

Mesele Everywhere

Acum versatil

Oamenii vor să aibă varietate și să poată alege cum lucrează, unde lucrează și ce lucrează. Stilurile de lucru evoluează odată cu tendințele tehnologice și sociale, precum și în funcție de comportamentele pe care acestea din urmă le schițează. Sistemul Layout Studio întruchipează versatilitatea impusă de aceste schimbări. Acest sistem de mobilier funcționează perfect peste tot, de la spațiile deschise până la spațiile private, independent de locul, de stilul de lucru sau de activitățile pe care le desfășori.

Exemplu de spațiu în care sunt folosite mese Everywhere

Axat pe utilizator

Dacă, în prezent, colaborarea este omniprezentă în stilurile de lucru, și nevoile individuale sunt tot la fel de importante. Layout Studio îți oferă flexibilitatea necesară pentru a te concentra, a te simți confortabil și a-ți exprima personalitatea, aspecte-cheie pentru viața ta profesională. Birourile se pot personaliza în diferite forme și dimensiuni. Înălțimea picioarelor este ajustabilă și suprafața de lucru se poate adapta pentru a răspunde exigențelor tehnologice.

Masa Everywhere

O ingeniozitate ascunsă

Capacitatea sistemului Layout Studio de a crea interioare adaptate lucrului în echipă ține atât de ceea ce este ascuns, cât și de ceea ce este vizibil cu ochiul liber. Ingeniozitatea proiectării și fabricării fiecărui element asigură o funcționare ce atinge perfecțiunea și oferă libertate de exprimare. Aranjamentele care facilitează colaborarea le oferă oamenilor un loc propice pentru interacțiunile cu ceilalți atât de necesare pentru a putea fi productiv.

Mesele Everywhere

O unitate globală

Atunci când oamenii simt că interacționează pozitiv, atât între ei, cât și cu organizația din care fac parte, ei ajung să se dedice în totalitate. Conștienți de nevoia de a pune în legătură oamenii între ei, peste tot în lume, am conceput Layout Studio. Acest sistem îți permite să adaugi o notă locală la o soluție unitară la nivel mondial. Disponibil pe șase continente, sistemul Layout Studio aduce coerență și armonie spațiilor de lucru, oriunde se găsesc.

Mesele Everywhere

O gândire eficientă

Dezvoltarea unui sistem care poate fi instalat, reconfigurat și relocalizat mai rapid este o provocare care cere o gândire eficientă. Echipa noastră de ingineri a trebuit să depășească o serie de probleme complexe pentru a crea un design simplu, cu mai puține componente. Cu efortul investit, am reușit să reducem timpul de asamblare, numărul de materiale, precum și costurile. În același timp, ne-am asigurat că și demontarea este simplă, astfel încât sistemul să poată fi refolosit eficient.

slide_caracteristici_certificare_ecologică

Certificare ecologică

Pentru clienții noștri, practicile comerciale responsabile sunt o stare de fapt. Tocmai de aceea fiecare componentă a sistemului Layout Studio a fost atent proiectată pentru a asigura un proces de fabricare cât mai sigur și mai reproductibil posibil. Materialele pot fi procurate local și produsul este fabricat cât mai aproape de destinația finală. Astfel, se reduc costurile de transport și impactul de mediu global. La finalul ciclului de viață al produsului, dezasamblarea este simplă, fie că-ți propui să-l refolosești sau să-l reciclezi.

Istoricul designului

De peste 50 de ani, Herman Miller concepe sisteme de înaltă calitate destinate spațiilor de lucru. Layout Studio beneficiază de vaste cunoștințe și competențe dobândite în urma realizărilor noastre, de la producția sistemului revoluționar Action Office în 1968, până la sistemul premiat AbakEnvironments în 2004. Noi am dobândit cunoștințe prețioase la dezvoltarea fiecărui produs. Astfel, ne menținem în avangarda soluțiilor de spații de lucru.