Masa de conferință Everywhere are linii fine și o estetică rafinată și se integrează oriunde alegi s-o folosești.
Masa Everywhere

Istoricul produsului

Aceste mese se integrează oriunde vrei să le folosești. Tocmai de aceea le-am și numit mesele Everywhere (care în engleză înseamnă „oriunde"). Două sunt trăsăturile care-i conferă versatilitate perfectă.

Linii fine: prin eleganța lor simplă și rafinată, mesele Everywhere completează orice spațiu și-i conferă o notă de unitate și de calm vizual. Fără limite: un simplu set de forme de blat și de modele de picioare poate fi folosit pentru combinații nelimitate. Și dacă ai nevoie de și mai multe opțiuni, poți să-ți creezi propriul model, deoarece mesele Everywhere sunt ușor de personalizat.

Mesele Everywhere

Combinații aproape nelimitate

Începe cu forma mesei. Poate fi chiar și o formă pe care tu ai desenat-o. Alege finisajul. Apoi, alege unul dintre cele câteva modele de picioare și finisaje. Apoi, îți alegi înălțimea: standard sau masă joasă de cafea. Pune-i rotile sau glisoare. Adaugă-i prize electrice și mufe de date cu inserțiile Connect care-ți oferă acces la electricitate și la date.

Poți chiar să-ți alegi blaturi care basculează pentru a plia mesele una lângă cealaltă când vrei să le depozitezi eficient: soluția perfectă pentru centrele de formare.

Exemplu de spațiu în care sunt folosite mese Everywhere

Mese pentru orice ocazie

Lucrezi, înveți, participi la videoconferințe, iei prânzul, masa Everywhere se adaptează oricărei activități care presupune o suprafață de primire încăpătoare și primitoare (sau compactă). Totuși, de ce tocmai Everywhere? Pentru că liniile sale fine te ajută să le integrezi armonios în orice tip de spațiu. Ele nu au limitări și poți să îmbini forme de blaturi și stiluri de picioare, să alegi blaturi basculante sau fixe, rotile sau glisoare. Astfel, obții mese agile și fiabile care corespund oricărei întrebuințări.

Mesele Everywhere

Adaptabile schimbării

Schimbări mari sau mici, mesele Everywhere se adaptează. Iar tu poți să adaugi mese și să le extinzi când e cazul, să le rearanjezi după nevoi și chiar să le depozitezi într-un colț atunci când circumstanțele o cer. Chiar dacă te muți sau doar le rearanjezi, mesele Everywhere se adaptează tuturor schimbărilor și tu profiți la maximum de noul spațiu sau de cel proaspăt reamenajat.

Cu opțiunile de conectare la rețeaua electrică și la cea de date, alături de varietatea formelor pe care trebuie doar să le potrivești, mesele Everywhere îți oferă o soluție versatilă. Reamenajezi o sală de reuniuni într-un centru de formare. Grupezi mesele pentru întâlnirile spontane. Separi mesele pe care le-ai grupat pentru a crea zone de lucru individuale sau locuri de întâlnire cu invitații.

Masa Everywhere

Ecologice

Mesele Everywhere conțin materiale reciclate în proporție de 66% și au un grad de reciclare de 29% la finalul ciclului de viață. De asemenea, acestea sunt certificate GREENGUARD.

Setul simplu din 15 componente prezintă și beneficii ecologice: pe lângă comoditatea pe care ți-o oferă, înlocuirea unei piese în locul întregii mese este benefică și pentru mediul înconjurător.

Istoricul designului

Originar din Grand Rapids, Michigan, designerul Dan Grabowski a crescut cu o înțelegere clară a importanței soluționării problemelor. „Când tata trebuia să construiască sau să repare ceva, concepea o soluție pe care apoi o construiam împreună", își aduce el aminte. „Am construit de toate, de la dulapuri până la apartamente. Așa se făceau lucrurile la noi acasă".

În aceeași măsură, Grabowski a fost atras și de arte și de design modern. Prietenul cel mai bun al tatălui său a fost designer de autovehicule și locuința lui era decorată cu mobilier și artă moderne. „Am decis că vreau să fac ceva în care să îmbin pasiunea pentru artă și lucrul manual", spune Grabowski. „M-am gândit să mă fac sculptor. Însă, la facultate, am studiat opera lui Harry Bertoia (artist din Detroit, sculptor și designer de mobilă). Atunci mi-am dat seama de legătura dintre sculptură și designul industrial".

După ce a absolvit cursurile de la Center for Creative Studies în Detroit, asemenea lui Bertoia, Grabowski s-a implicat într-o varietate de proiecte: de la unelte electrice pentru marca Sears Craftsman la produse pentru îngrijirea bebelușilor pentru Gerber. Însă, interesul său principal a rămas mereu designul de mobilier. Sinceritatea este prima calitate pe care dorește s-o exprime în tot ceea ce realizează: rezolvarea inteligentă a problemelor folosind linii simple, curate și minimaliste. „Îmi place provocarea pe care o lansează un proiect de design interesant, ideea de a realiza ceva care este mai mult decât un obiect frumos, încorporându-i detalii pe care oamenii le vor putea remarca și aprecia".

Masa Everywhere a fost un astfel de proiect. Grabowski a știut să se concentreze pe fiecare detaliu, inclusiv pe o piesă care nu se vede decât atunci când întorci masa cu picioarele în sus. „Pentru mine", spune el, „un produs Herman Miller trebuie să prezinte o continuitate vizuală până în cel mai mic detaliu, fie că acesta se află în partea de sus, de jos, în interior sau în exterior".

Grabowski simte o mândrie aparte pentru această gamă, deoarece, după cum o remarca, ea exprimă toate convingerile sale ca designer. „Simplitatea meselor reduce dezordinea vizuală din spațiile active, răspândind o senzație de calm și ordine în încăpere. Chiar dacă sunt forme foarte simple, ele au puterea să trezească în oameni o reacție emoțională".