Mobilierul colaborativ Stem transformă spațiile de depozitare în nucleul spațiilor de lucru: separi și unești spațiile de lucru, organizezi, depozitezi și profiți mai mult de spațiul disponibil.

Soluția de depozitare Stem

O nouă abordare a spațiului

Stem aduce soluțiile de depozitare în centrul spațiilor de lucru. Cu Stem, separi și unești mai ușor spațiile de lucru, organizezi, depozitezi și profiți și mai mult de spațiul disponibil.

 
Soluția de depozitare Stem

Un mod modern de a gândi

Universul de la serviciu evoluează. Trebuie să răspundem nevoilor fiecărei persoane și să creăm premisele pentru colaborare. În același timp, trebuie să ne depozităm lucrurile personale și profesionale. Pentru a găsi echilibrul perfect între aceste nevoi diferite, am regândit modul în care folosim spațiul din jurul nostru.

Rezultatul este Stem. Cu această soluție complet integrată, poți să creezi un sistem de depozitare simplu și coerent sau să creezi spații de lucru agile și zone publice sau poți să-l transformi în nucleul spațiului de lucru pe care îl construiești pornind de la Stem.

 
Soluția de depozitare Stem

Simplu, inteligent... și ingenios.

Blocurile structurale ale soluției de depozitare Stem sunt simple. Folosești unitățile de oțel dimensionate inteligent pentru a-i multiplica baza. Adică poți să adaugi, să aranjezi și să rearanjezi fiecare unitate.

Cu varietatea de culori, materiale și finisaje, Stem devine dovada creativității tale. Finisajul blatului unității poate fi din lemn sau sticlă. Panourile din spate pot fi îmbrăcate în oțel, lemn, cu panouri cu pioneze, cu material textil sau cu tablă albă. Poți să alegi uși batante, culisante sau basculante, din acril, lemn, oțel sau sticlă.

Ai nevoie doar de această cutie inteligentă și de puțină imaginație.

 
Soluția de depozitare Stem

O gândire articulată, de la bun început

Soluțiile de depozitare sunt mult prea des omise din procesul de design și de planificare. Sunt percepute ca elemente ce pot fi adăugate ulterior. Rezultat al gândirii care pune în prim-plan sistemele de mobilier și care prescrie integrarea soluțiilor de depozitare cu mobilierul de birou, soluția de depozitare Stem demonstrează fiabilitatea acestei integrări.

Cu Stem, totul este posibil. Arhitecții, autorii de specificații și designerii pot să folosească Stem ca punct de reper în proiectele lor. Stem poate chiar să le ghideze procesul de proiectare și să fie șablonul pe care se construiesc toate celelalte. Cu Stem, profiți și mai mult de spațiul disponibil. Proiectele pot fi mai creative. Soluțiile sunt mai practice și mai personale. Element modular, adaptabil și atemporal, Stem se integrează armonios cu sistemele de birouri Herman Miller.

 
Soluția de depozitare Stem

O soluție personalizabilă

Stem creează un spațiu în care te poți exprima. Cu acest sistem, păstrezi la îndemână lucrurile de care ai nevoie în viața de zi cu zi. De la panouri discrete cu pioneze pentru a-ți prinde fotografiile și listele de cumpărături, până la compartimente cu basculare în care poți să-ți pui echipamentul de sport, casca de bicicletă și gențile.

Chiar și în spațiile de birouri mai limitate, acest sistem inteligent de depozitare te lasă să-ți afirmi individualitatea. Și să te simți ca acasă. Chiar dacă ești la birou.

 

Istoricul designului

Herman Miller produce și proiectează mobilier de birou de aproape un secol. În tot acest timp, am aflat multe despre ce au nevoie oamenii la birou pentru a se simți mai eficienți, mai deschiși la colaborare și mai confortabili. Din 1944, anul în care am introdus pe piață primul sistem de mobilier, Executive Office Group, Herman Miller răspunde dinamicii nevoilor angajaților de la birou.

Cerințele noastre față de locul de muncă au crescut în timp. Acum, fiecare element din spațiul de lucru trebuie să ne susțină modul în care lucrăm pentru a fi mai eficienți. Soluțiile de depozitare nu sunt o excepție.

Am început să fim mai preocupați de depozitare și de spațiul pe care-l ocupă. Așadar, ne-am propus să oferim soluții prin care să poți profita mai mult de spațiul de lucru. Nu doar tu, ci și organizația ta. Cu sistemele de mobilier, am realizat acest deziderat și îți oferim o soluție multifuncțională pe care o poți integra armonios până la ultimul centimetru.

Soluția Stem a fost dezvoltată în Marea Britanie de echipa noastră internațională de cercetare și dezvoltare.