Workspace Studio sustine programul educational Digital Nation

Workspace Studio, companie specializată în soluții de fitout și mobilier de birou orientat către design ergonomic human–centric și partener unic acreditat al Herman Miller în România, susține organizația Digital Nation în demersul de mentorat digital pentru o nouă generație de specialiști tech. În cadrul proiectului, Workspace Studio oferă mobilier ergonomic pentru cele trei hub-uri de tehnologie amenajate de Digital Nation în Piatra Neamț, Oradea și Alba Iulia.

Hub-urile de tehnologie lansate de Digital Nation în prima jumătate a acestui an vor fi amenajate cu scaune Herman Miller și după principii Living Office. Tinerii care accesează huburile de tehnologie vor avea astfel acces nu doar la mentorat digital și resurse pentru a deveni o nouă generație tech performantă, ci și la educație în ceea ce privește standardele contemporane de office design și facilitarea interacțiunii într-un spațiu de întâlnire amenajat după principii de ergonomie.

Educația în ceea ce privește ergonomia și designul orientat către oameni reprezintă un demers constant pentru Workspace Studio. Multe lucruri ar arăta mai bine în România dacă nivelul de educație ar fi mai ridicat și cred că este datoria fiecăruia dintre noi să susținem educația, într-un fel sau altul. Pe lângă programele educative dezvoltate de Workspace Studio alături de Facultatea de Arhitectură din București, am ales să susținem Digital Nation oferindu-le mobilier de top, de la Herman Miller, pentru hub-urile lor de tehnologie. Credem în educație timpurie și impregnarea unor standarde ridicate încă din tinerețe pentru noua generație de forță de muncă și sunt sigur că designul hub-urilor îi va face pe tinerii care îl accesează să fie curioși legat de ergonomie, dar și să experimenteze un spațiu de muncă în care designul bun, calitatea și tehnologia omniprezente. Datorăm o mare parte a creșterii noastre industriei IT, credem că este normal să dăm o parte înapoi și să susținem dezvoltarea continuă a acestei industrii în România–declară Horatiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Piesele de mobilier alese de specialiștii Workspace Studio pentru amenajarea celor trei spații sunt scaune Herman Miller (modelele Sayl și Caper).

Hub-urile de tehnologie Digital Nation vor fi deschise în acest an în Piatra Neamț, Oradea și Alba Iulia. În cadrul acestora, viitorii specialiști și profesioniști ai României digitale, socializează și accesează resurse de educație în tehnologie și integrează educația de performanță cu antreprenoriatul strategic, pentru a construi un curent de creștere susținută.

"Vedem cum huburile de tehnologie din țară, în special în orașe medii din Romania, produc o transformare foarte puternică la nivel de comunitate în regiune. Ca tânăr care se formează în orașe precum Piatra Neamț, Alba Iulia sau Oradea, să ai ocazia să devii membru într-un hub smart care arată ca un spațiu ultra-modern de birouri, e ca și cum ai aduce Bucureștiul acolo în fiecare după-amiază și weekend. Vei avea complet altă motivație pentru a învăța tehnologii de viitor, nu vei mai avea impresia că "suntem în urmă" și te vei apuca de construit. Ne bucurăm de standardele ridicate și de implicarea partenerilor de la WorkSpace Studio și împărtășim aceeași pasiune pentru aceste amenajări ale huburilor ce vor transmite o mentalitate de performanță tinerilor care învață IT chiar din orașul lor, iar, astfel, România începe drumul spre o națiune digitală" – Paul Apostol, fondator Digital Nation.

 

Despre Workspace Studio

Workspace Studio este integrator de solutii de fitout si distribuitor de mobilier de birou de inalta calitate si ergonomie si unic Authorized Accredited Partner al Herman Miller in Romania.

Solutiile propuse de Workspaces sunt personalizate si integrate, la cheie, cu accent pe ergonomie, sustenabilitate din punct de vedere financiar si design centrat pe oameni si activitatile si interactiunile acestora.

Fiind unul dintre putinii jucatori din piata orientat catre design human –centric, Workspace Studio este Authorized Accredited Partner al Herman Miller in Romania.

Herman Miller, cel mai prestigios producator mondial de mobilier de birou, creeaza solutii inovatoare pentru a ajuta oamenii sa realizeze lucruri extraordinare in munca lor. Conceptele Herman Miller si designerii care muncesc impreuna cu Herman Miller rezolva probleme reale pentru oameni si organizatii din intreaga lume. Aceasta abordare a designului face ca Herman Miller sa fie recunoscut ca lider al inovatiei globale in mobilier de birou, accesorii si servicii ergonomice strategice. Produse Herman Miller se afla expuse in colectiile permanente ale marilor muzee din lume.

Mai multe detalii: Anca Popa | Zacke PR | Consultant PR | anca.popa@zackepr.com | 0724.202.474