Specialisti in Ergonomie

Research Ergonomia este o componentă de bază a abordării noastre. Când proiectăm sau dezvoltăm un proiect întotdeauna luăm în considerare paradigma ergonomiei fizice, cognitive si sociale  pentru a oferi o soluție care îi va face pe oameni mai fericiți, mai sănătoși și mai performanți.

Vă invităm să citiți următoarele articole și să descoperiți cercetările și inovațiile care stau la baza unui design centrat pe ființa umană și care rezolvă probleme reale.

 Living Well: An Environment Where Athletes and Employees Can Thrive
Lipsa de activitate fizică are consecințe grave asupra sănătății oamenilor din întreaga lume. Fortius Sport&Health combate această tendință cultivând o cultură sportivă.
The Importance of Moving as a Natural Part of the Workday
Aranjarea ideală a unui mediu de lucru trebuie să permită în mod natural oamenilor să aleagă dintr-o varietate de posturi.
Supporting the Spine When Seated
Modul în care scaunul Mirra 2 susține întreaga coloană vertebrală și oglindește în mod natural mișcările de înclinare și răsucire ale utilizatorului.
All Together Now
When work isn’t working, the problem often lies in the space itself. To create the best ideas, people need workplaces where every element is working in concert to fulfill their needs and enable their best work.
The Evolution of Anthropometrics and User Control
Modul în care scaunul Mirra 2 este proiectat cu un design unic ce asigură flexibilitate și adaptabilitate fără să sacrifice din confort.
Supporting the Biomechanics of Movement
Modul în care mecanismele de basculare Harmonic sunt proiectate să imite sau să oglindească punctele de pivotare naturale ale corpului uman.
The Art and Science of Pressure Distribution
Proiectarea unui scaun de birou astfel încât distribuția presiunii să fie determinată de corpul utilizatorului și nu de structura scaunului.
The Attributes of Thermal Comfort
How a seating surface material that allows heat and moisture to disperse through it is said to "breathe."
The Case for Task Lighting
Cum poți avea grijă de buzunarul și de ochii tăi prin ajustarea individuală a iluminării postului de lucru.
Sitting Can Be Good for the Circulatory System
Cum reduce scaunul Embody® frecvența cardiacă datorită spătarului flexibil, a sistemului Pixelated Support și a mecanismului de basculare în trei zone.
Seeing Double: The Effects of Multiple Monitors on Productivity
How adjustable monitor arms give control over multiple screens so people are both productive and comfortable.
The Eyes Always Win
How monitor arms with a full range of adjustment let the person position the screen so that it's always at the height, distance, and angle for focusing.
Maintaining Concordance as Seated Postures Change
How the Envelop desk allows person, chair, surface, and technology to remain in healthy alignment.
The Kinematics of Sitting
Scaunul Aeron este proiectat cu un suport care susține regiunea sacro-pelviană și permite o acțiune de basculare care reflectă mișcările corpului
The Anthropometrics of Fit
Ideal ar fi ca scaunul de birou să se potrivească dimensiunilor corporale la fel ca un tricou sau ca o pereche de pantofi.
The Benefits of Pelvic Stabilization
Cum este proiectat scaunul Aeron astfel încât suportul pentru spate conturat și ajustabil să mențină confortabil bascularea naturală în față a pelvisului în posturi cu spatele drept.
Promoting Healthy Movement and Natural Alignment
Cercetările și designul care stau la baza mecanismului de basculare al scaunului Embody și cum ajută utilizatorilor să relaționeze sănătos cu tehnologia din spațiul lor de lucru.
Improving Oxygen Flow While Seated
Designul scaunului Embody este proiectat pentru a favoriza schimburile de oxigen si dioxid de carbon la nivelul țesuturilor care suportă sarcina presiunii.