Locale de la Herman Miller castiga premiul Gold iF Design

iF International Forum Design a anunțat câștigătorii premiului iF Design 2016 - una dintre cele mai celebre și mai valoroase concursuri de design din lume, care recunoaște realizări remarcabile în designul din întreaga lume. Locale de la Herman Miller a fost recunoscut de juriul internațional cu un premiu de aur - unul dintre cele doar 75 de premii care vor fi acordate din cele peste 5000 de înregistrări din peste 50 de țări. Herman Miller și alți câștigători de aur au fost onorați la ceremonia de decernare a premiilor iF la BMW Welt din München.

Din selecția lor, juriul iF a comentat: "Locale oferă un nou grad de flexibilitate la locul de muncă, combinând tehnologia de ultimă oră, cum ar fi o acustică cu suprafață de lucru foarte reglabilă, cu un aspect arhitectural simplu și curat. Folosind linia ca modul de bază și echipând-o cu funcțiile necesare colaborării, Locale oferă o nouă limbă unică pentru locul de muncă. Acest program de mobilier pentru birou este cinstit și inteligent: este o intrare remarcabilă a cărei detaliu a fost luat în considerare în detaliu."

Locale, conceput pentru Herman Miller de Sam Hecht și Kim Colin de la Industrial Facility, ajută organizațiile să utilizeze și să gestioneze planurile de birouri deschise printr-un sistem care permite oamenilor să treacă fără probleme între lucrul împreună și de unul singur, în poziții așezate sau în picioare.

"S-ar putea argumenta că, acum, colaborarea este un cuvânt cheie - că într-un fel ar putea să dispară, dar credem că acest lucru este de neimaginat", a spus Sam Hecht. "Oamenii colaborează la nivel global, împuterniciți de rețelele digitale, dar cele mai ambițioase afaceri au încă nevoie de medii fizice productive și colaborative. Locale aduce acest lucru și mai mult, prin reglarea înălțimii în consolă, care favorizează colaborarea chiar la biroul de lucru."

Stephen Perkins, vicepreședinte al departamentului de cercetare, design și dezvoltare la Herman Miller, a adăugat: "Suntem foarte mândri că Locale a fost recunoscut cu acest premiu. Sam și Kim s-au inspirat din stradă atunci când au creat Locale, ceea ce se reflectă în modul în care se potrivesc diferite stiluri de lucru și se comportă ca un cartier energetic, cu oameni capabili să se miște liber dintr-o zonă în alta ".

Acest premiu Gold iF este al doilea pentru firma britanică de design, care a fost recunoscută în 2014 pentru containerele de birou pentru cofraje, proiectate și pentru Herman Miller.

Locale va fi prezentat, de asemenea, într-una din cele trei expoziții ulterioare din expoziția de design iF Hamburg, o expoziție permanentă situată în centrul orașului HafenCity din Hamburg, o destinație pentru oamenii interesați de design și arhitectură.

Despre Herman Miller

Compania americană, lider mondial al industriei de scaune ergonomice și sisteme de mobilier de birou, este recunoscută pentru realizările sale, care au stabilit etaloane în premieră mondială, precum primul sistem de mobilier de birou pentru spații deschise, primul scaun de birou complet ergonomic sau primul sistem architectural de mobilier de birou.

Produsele și serviciile premiate ale companiei globale au generat venituri de aproximativ 2,1 miliarde de dolari în anul fiscal 2015. Proiectele lui Herman Miller pot fi găsite în birouri și case din întreaga lume și în colecțiile permanente ale muzeelor. Practicile inovatoare de afaceri și angajamentul față de responsabilitatea socială au ajutat de asemenea la consolidarea pozitiei Herman Miller ca lider global recunoscut. Herman Miller este inclus în indexul Dow Jones Sustainability World și tranzacționează pe piața NASDAQ Global Select Market sub simbolul MLHR.