Cine suntem

Who we are

Workspace Studio proiectează si amenajează interiorul biroului dumneavoastră, complet personalizat în funcție de nevoile forței de muncă și obiectivele organizației dumneavoastră.

Credem în design, ergonomie și sustenabilitate, realizate pe baza valorilor noastre fundamentale: parteneriat, orientare către client și calitate.

Soluția noastră integrată este compusă din consultanță, servicii de arhitectură, lucrări de amenajare, lucrări de instalații, mobilier de birou, solutii acustice și o varietate de produse arhitecturale.

Workspace Studio este Dealer Certificat al MillerKnoll în România.

MillerKnoll, cel mai prestigios producător mondial de mobilier de birou, creează soluții inovatoare pentru a ajuta oamenii să realizeze lucruri extraordinare în munca lor.

Conceptele MillerKnoll si designerii care muncesc împreună cu MillerKnoll rezolvă probleme reale pentru oameni si organizații din întreaga lume.

Această abordare a designului a făcut ca MillerKnoll să fie recunoscută ca lider al inovației globale în mobilier de birou, accesorii și servicii strategice. Zeci de produse MillerKnoll se află expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee din lume.

Distribuim în Romania peste 100 de producători de mobilier, pardoseli si produse arhitecturale, având cea mai mare varietate și cele mai performante soluții de ergonomie, scaune de birou și mobilier acustic.

Din 2008 grupul Workspace Studio a susținut peste 500 de clienți corporate cu solutii de ergonomie, mobilare si amenajare integrată de spații de birouri.