Soluții la cheie de amenajări de birouri

Mutarea într-un birou nou sau renovarea celui existent implică o varietate de lucrări care se nu se suprapun întotdeauna într-un mod ordonat;  mai mulți subcontractori, termene de livrare strânse, presiuni neașteptate asupra bugetului – vă putem ajuta să uitați de toate aceste probleme oferindu-vă o soluție la cheie. Vom executa integrat lucrările de construcții și instalații, mocheta, partițiile de sticlă, mobilierul, jauzelele, signalistica, accesoriile și tot ce mai este necesar pentru ca dumneavoastră să aveți biroul ideal.

Pe lângă faptul ca veți beneficia de abordarea noastră profesională, centrată pe client, care vă va trece prin design, ergonomie și sustenabilitate într-o manieră integrată, veți găsi și alte avantaje în a vă face proiectul integrat cu Workspace Studio:

Soluție personalizată – fiecare client este unic, fiecare proiect are caracteristicile lui specifice. De la proiectare la soluția tehnică totul va fi executat în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

O singură entitate responsabilă – Workspace Studio își va asuma responsabilitatea pentru întregul proiect. Nu vor exista niciun fel de ambiguități provenite din discrepanțele între subcontractori sau specificațiile tehnice. Controlul calitații este garantat. Succesul nostru ca firmă este totuna cu succesul proiectului dumneavoastră și aceasta spune tot ce e de spus.

Comunicare îmbunătățită – Veți avea un project director dedicat care va face echipă cu dumneavoastră și cu experții noștri în design și construcții pentru a garanta că toate potențialele probleme sunt placate înainte de a avea vreo consecință și că toate soluțiile sunt optimizate.

Managementul bugetului – Bugetul este clar de la început și nu sunt posibile surprise neplăcute. O dată ce ați luat o decizie asupra soluției și a bugetului toate costurile proiectului sunt clar definite și controlate – este responsabilitatea noastră integral să finalizăm proiectul în conformitate cu caietul de sarcini și a dumneavoastră să vă bucurați de rezultat.

Finalizarea mai rapidă a proiectului -  Nu aveți niciodată timp de pierdut și noi suntem primii care înțeleg acest lucru. Un proiect la cheie executat cu noi vă va garanta cea mai rapidă finalizare posibilă a proiectului.