Sustenabilitate

Sustainability

Sustenabilitatea este o component strategică a abordării noastre și motivul este destul de simplu. Dacă clienții noștri își ating scopurile și au o afacere sănătoasă și mereu în creștere, noi și furnizorii noștri ne atingem obiectivele. Și, la un moment dat, vom trece ștafeta către copiii noștri pe care toți vrem să îi vedem reușind.

Conform Consiliului Mondial pentru Dezvoltare Economică dezvoltarea sustenabilă este dezvoltarea care “satisface nevoile prezentului fără să compromită abilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile lor nevoi”

Dar noi credem că sustenabilitatea este mai mult de atât, în acord cu definiția dată de Financial Times: “Sustenabilitatea afacerii este adesea definită ca abilitatea de a administra o bază triplă – un process prin care companiile își administrează riscurile financiare, sociale si de mediu, atât din punctul de vedere al obligațiilor, cât și al oportunităților. Aceste trei impacturi sunt adesea numite: profituri, oameni și planetă. Însă această abordare se bazează doar pe o perspectivă contabilă și nu cuprinde complet elementul de timp inerent sustenabilității afacerii.

O definiție mai robustă este că sustenabilitatea afacerii reprezintă reziliența în timp – companiile care pot supraviețui șocurilor pentru că sunt intim conectate cu sisteme sănătoase economice, sociale și de mediu.

Aceste afaceri creează valoare economică și contribuie la ecosisteme sănătoase și comunitați puternice.”

Workspace Studio are în permanență în vedere un mediu sustenabil, suntem mândri de asocierea noastră cu MillerKnoll, una din companiile lider în sustenabilitate la nivel mondial, întotdeauna ne selectăm furnizorii având în vedere responsabilitatea lor față de mediu, dar, de asemenea, în permanență încercăm să ne îmbunătățim reziliența în timp concomitent cu ajutorul pe care îl dăm clienților de a crea spații de lucru care să le ofere o mai mare sustenabilitate a propriei afaceri și angajați mai fericiți și motivați, pentru că aceasta este singura cale prin care putem crea valoare care să ne ajute pe toți să contribuim la un ecosistem mai bun și o societate mai prosperă.