Locale este un sistem de mobilier de birou care le permite utilizatorilor să treacă ușor de la activitățile de echipă la cele individuale și invers.
Locale

Istoricul produsului

Cu Locale, organizațiile își pot utiliza și gestiona spațiile de birouri deschise, folosind un sistem care le permite angajaților să treacă rapid de la lucrul individual la lucrul în echipă, de la statul pe scaun la statul în picioare. Deoarece am înlăturat obstacolele vizuale și fizice și am condensat scala arhitecturală a unui spațiu de lucru deschis la un cartier compact, Locale îi ajută pe colegi să interacționeze mai bine și să lucreze mai eficient împreună.

Bun venit în cartier

Compoziția ingenioasă a elementelor Locale îi încurajează pe colegi să treacă nestingherit și intuitiv de la activitățile individuale la cele de colaborare în echipă sau la cele de socializare. Aproape unul de celălalt și de tot ce au nevoie pentru a-și desfășura confortabil activitatea, colegii pot să se concentreze mai mult și să fie creativi și liberi pentru a-și depăși limitele.

Bun venit în cartier

Cartierele sistemului Locale sunt compuse din module conectate, inclusiv birouri, locuri de destindere unde poți să te așezi sau să stai rezemat, precum și spații de resurse pentru serviciu. Împreună, aceste module creează un mediu divers și extrem de ajustabil, în care au loc și activități de grup, și activități individuale în același timp pe durata zilei.

Locale

Ancorat în spațiu

Liniară, joasă și arhitectonică, stația de lucru orizontală Workbase constituie nucleul uniform al fiecărui cartier Locale. Alimentarea electrică și dispozitivele mecanice sunt integrate în stația Workbase pentru o estetică elegantă. Modelul de linii verticale îmbunătățește această estetică și creează o continuitate vizuală între elementele modulare. 

Locale

În jurul mesei

Suprafețele curbate și ajustabile pe înălțime ale sistemului Locale inspiră deschidere, invită la interacțiune și găzduiesc generos mai mulți colegi, stiluri de lucru, posturi și instrumente. Mesele cu picioare minimaliste favorizează treceri fluide de la activitățile individuale la cele de echipă și, astfel, colegii se adună și se întorc la birourile lor cu ușurință. Elementele mobile, cum ar fi mesele, panourile de delimitare și flipcharturile, le conferă colegilor flexibilitatea de a fi creativi la birou și de a prezenta echipei.

Istoricul designului

De-a lungul ultimelor decenii, productivitatea a devenit din ce în ce mai legată de capacitatea noastră de a lucra în echipă. Numeroase organizații de succes consideră individul ca parte a unui grup și își propun să creeze spații de lucru în care echipele extrem de performante să poată lucra într-un mod fluid și diversificat.

Cu o imagine clară asupra elementelor necesare pentru crearea unui spațiu de lucru deschis în adevăratul sens al cuvântului, Sam Hecht și Kim Colin de la Industrial Facility au creat Locale: o soluție elegantă care recunoaște valoarea colaborării ca premisă pentru succesul activităților din cadrul organizațiilor.

Pentru a crea sistemul Locale, Hecht și Colin au luat ca sursă de inspirație propriul birou: un spațiu foarte fiabil care permite diferite stiluri de lucru și care se comportă ca un cartier internațional plin de dinamism.

Designul se inspiră și din ideea unei străzi comerciale englezești prospere care răspunde nevoilor comunității și ale orașului, concentrând o varietate de activități și de servicii locale în același loc.