Public Office Landscape este un sistem de mobilier de birou conceput pentru interacțiune, cu stații de lucru individuale care invită la colaborare.
Public Office Landscape

Istoricul produsului

Conceput pe principul conform căruia cu cât interacționează mai mult, cu atât oamenii lucrează mai bine, Public transformă fiecare parte a spațiului de birouri, inclusiv birourile individuale, în locuri de colaborare. Este primul sistem de birouri care vă permite, ție și colegilor tăi, să lucrați în stil casual și care vă oferă confort la birou, în spațiile cu trafic, precum și în zonele de lucru în echipă. Toate acestea într-un limbaj de design coerent. Suprafețele, spațiile de depozitare și locurile de stat modulare și uniforme vizual pot fi configurate într-o gamă variată de aranjamente care încurajează o tranziție fluidă de la activitățile în echipă la cele care necesită concentrare. 

Public Office Landscape

Fluxul de colaborare

Colaborarea, credem noi, nu este o activitate exclusivă sălilor de ședințe sau birourilor. Ea are loc peste tot. Gama Public a fost concepută pentru a permite interacțiuni fluide și conversații spontane în întreaga organizație, pentru a oferi dinamism spațiului de birouri și a-l transforma într-un loc unde colegii se simt motivați și unde pot să se concentreze sau să treacă liber de la activități în echipă la activități individuale. 

Public Office Landscape

Energizant și variat

Cu un set de componente modulare, Public permite oamenilor să lucreze oricum și oriunde. Spațiile comune de relaxare devin locul ideal pentru brainstorming, lucru în echipă, prezentări și întâlniri. Spațiile de lucru individuale facilitează schimbul de idei și interacțiunea sau productivitatea și confidențialitatea.

Elementele liniei Public pot fi aranjate în configurații care exprimă cultura organizației și stimulează sentimentul de apartenență și care pot evolua după nevoi. Straturile de culoare și de materiale folosite creează o coerență vizuală ce favorizează fluxul de mișcare de la activitățile individuale la cele de grup, precum și de la spațiile private la cele comune.

Productivitate în stil casual

Social Chair este nucleul sistemului Public. Acesta îți oferă un nou nivel de ergonomie și de funcționalitate datorită șezutului flexibil ce deservește o serie de tipologii corporale, precum și de posturi de lucru. Scaunul încurajează interacțiunile utile care sporesc productivitatea: la birou, în spațiile comune și în întregul spațiu de birou.

Atât la propriu, cât și la figurat, scaunul Social Chair este conceput pentru interacțiune. Ergonomia sa deschisă și primitoare îi invită pe utilizatori să se așeze și să interacționeze, în timp ce suprafața superioară se integrează perfect birourilor, unităților de depozitare și altor scaune Social Chair.

Productivitate în stil casual

Cu Social Chair, oamenii nu trebuie să aleagă între scaune ergonomice de lucru și scaune de lounge mai casual. Designul inovator al scaunului folosește un minimum de materiale și-ți oferă flexibilitate la nivelul spătarului și al șezutului pentru mișcări confortabile, indiferent de postură sau de activitatea în care ești implicat.

Public Office Landscape

Conceput durabil

Elementele extrem de versatile ale liniei Public pot fi reconfigurate în funcție de dezvoltarea și de evoluția organizației: nu mai trebuie să achiziționezi un sistem nou sau să renunți la sistemul existent. Este un concept care are, așadar, un impact pozitiv asupra mediului, dar și asupra bugetului tău.

Designul liniei Public, atent conceput pentru sustenabilitate maximă, folosește minimumul posibil de materiale, inclusiv componente de oțel, reciclabile 100%. Șezutul scaunului Social Chair, compus din polipropilenă expandată, este lejer, extrem de reciclabil și conține o cantitate minimă de spumă. 

Istoricul designului

Deoarece înțeleg importanța colaborării la serviciu și știu că ea are loc în jurul biroului, Yves Béhar și echipa sa de la fuseproject au început să caute soluții pentru a îmbina secțiunile libere ale spațiului de birouri cu spațiile de lucru, pentru a crea peste tot zone de colaborare. Echipa a început să exploreze soluții care ofereau o ergonomie îmbunătățită a statului pe scaun, singur sau în grup.

Conceptul propus de Béhar îmbină foarte strâns spațiile de colaborare cu spațiile individuale de lucru. Acest design încurajează interacțiunea productivă ce ajută organizațiile să evolueze.

În timpul procesului de dezvoltare, Béhar a testat prototipurile chiar la sediul fuseproject din San Francisco. El și echipa sa au lucrat la designul acestui aranjament inovator timp de 18 luni, ceea ce le-a permis să înțeleagă mai bine conceptul și să-l îmbunătățească.