Kraftanlagen & IPIP
Proiect integrat
Locatie: cladire LBC Ploiesti
Arhitectura de interior: Workspace Studio
Suprafata: 2800 mp
Implementare proiect: Workspace Studio
Data de finalizare: Ianuarie 2022

LBC este prima cladire de birouri distinctiva de clasa A din Ploiești – și în același timp, proiectul de concept de interior al spatiilor, adaptat literalmente la nevoile investitorului, stabilește noi standarde de calitate în industrie.

Arhitecții de la Workspace Studio au creat o interpretare perfectă a stilului industrial modern - concretizată prin contrastul dintre utilizarea materiilor prime (beton, lemn, metal, sticlă) in combinatie cu accente de culori vibrante.

Standardele ergonomice de înaltă performanță au fost asigurate prin utilizarea scaunelor și produselor Herman Miller.

Ergonomia socială a fost, în același timp, luată în considerare la crearea diferitelor settinguri de lucru care îmbunătățesc colaborarea: de la stand up / întâlniri impromptu sau cabine deschise până la insule de relaxare sau agora.

Tonurile de gri neutre, tavanele deschise și funcționalitatea precisă a planului creează atmosfera unei adevărate fabrici industriale. Structura tubulară a elementelor de iluminat arhitectural și a ramelor de mobilier sunt metafora sistemelor de conducte și a echipamentelor tehnologice.

În același timp, vocabularul architectural combina culori vii, contrastul de materiale și forme fluide - care impreuna creeaza un flux de energie pozitivă si în acelasi timo delimitează zonele de lucru în comun și zonele individuale - creând un spațiu interior original și distinct.