Proiect: Nestle Romania
Locatie: BOC Office Building Bucuresti
Arhitect: Corporate Office Solutions
Suprafata: 2500 mp
Furnizor mobilier si elemente customizate: Workspace Studio
Data de finalizare: Januarie 2021

Ergonomia, functionalitatea si designul de exceptie a mobilierului si solutiilor arhitecturale oferite de echipa noastra de proiect au convins clientul ca Workspace Studio este cea mai buna alegere pentru mobilarea noului lor spatiu de birouri.

Varietatea de functiuni si design a spatiului a impus colaborarea cu multipli furnizori. Succesul a fost asigurat prin managementul atent de proiect si coordonarea furnizorilor nostri – care au dat inca o data masura profesionalismului si a flexibilitatii lor atunci cand au pus in practica solutiile personalizate.

Nestle a inteles ca o conditie esentiala pentru productivitatea muncii in birou este un spatiu ergonomic. Astfel, toate statiile de lucru individuale sunt echipate cu birouri cu inaltime variabila Ratio de la Herman Miller. Cabinele acustice sunt furnizate de liderul pietei europene in materie - Framery. Mobilierul tapisat este predominant de la Hay din Danemarca, parte fin familia Herman Miller. Solutiile performante de placari de la Baux si Johanson Decibel contribuie la confortul acustic al salilor de sedinta.

Elementele de mobilier in ansamblu creeaza un spatiu complex, complet, ce integreaza toate nevoile angajatiilor, conferind posibilitati multiple de lucru individual, colaborare si relaxare. Proiectul Nestle este un exemplu elocvent al efectului uluitor pe care il poate avea deginul integrat in spatiul de lucru  - transformandu-l in Living office.