QualiTest DC RO
Proiect integrat turn-key
Locatie: cladire Globalworth Square
Arhitectura de interior: Workspace Studio
Suprafata: 2500 mp
Implementare proiect: Workspace Studio
Data de finalizare: mai 2022

Globalworth Square este prima cladire de birouri din portofoliul Globalworth producatoare de energie, obtinand un scor de 99% acreditare BREEAM. Noul imobil reprezinta, totodata, locatia unei noi amenajari Workspace finalizata cu succes.

Incepand cu 2019, odata cu debutul pe piata din Romania, grupul Qualitest a apelat la serviciile noastre de Design & Build in vederea amenajarii unui spatiu de birouri ce urma sa seteze standardul grupului la nivel global.

Ca o incununare a succesului firmei din ultimii 3 ani, in 2022 s-a nascut si necesitatea extinderii spatiului Qualitest Group in Bucuresti la o suprafata dubla fata de cea antecedenta. Ca o consecinta naturala a unei foarte bune colaborari in 2019, beneficiarul a apelat si de aceasta data la serviciile Workspace, oferindu-ne o noua provocare: amenajarea unui spatiu de birouri in contextul pandemic si post-pandemic, cu scopul sa atraga angajatii inapoi catre spatiile de birouri.

Propunerea Workspace reflecta, in consecinta, deopotriva o atmosfera calma, linistitoare si optimista: fondul neutru, gri, alcatuit din ‘tesatura’ dalelor de mocheta IVC pe canvasul compus din tavanului cu aspect industrial este interupt doar de accentele de culoare cu rol in delimitarea functionala a spatiului, facilitand astfel o usoara navigare si orientare in spatiul de birouri.

Zonele comune – cele 3 cafeterii, relax area si terasa generoasa de care dispun utilizatorii spatiului aduc in prim plan necesitatile angajatului post-pandemie.

Abordarea noastra consultativa centrata pe nevoile clientului, precum si o buna intelegere a contextului socio-economic au condus si de aceasta data catre finalizarea cu succes a unui nou proiect de amenajare.