UiPath
Locatie: Bucuresti
Arhitectura si design de interior: Workspace Studio
Suprafata: 1000 mp
Concept si implementare, Mobilier standard, mobilier custom-made, solutii acustice si arhitecturale, iluminat: Workspace Studio
Data de finalizare: August 2023

Workspace Studio a avut privilegiul de a colabora cu UiPath pentru a crea un mediu de lucru inovator, care să reflecte în mod autentic spiritul și valorile companiei. Proiectul nostru de arhitectură interioară pentru sediul UiPath a fost conceput pentru a îmbina funcționalitatea eficientă cu estetica modernă, creând un spațiu care să încurajeze creativitatea, colaborarea și inovația.

Prin colaborarea strânsă cu echipa UiPath, am dezvoltat un concept care îmbină elemente futuriste și tehnologice cu accente calde și organice. Spațiile deschise și luminoase au fost create pentru a stimula interacțiunea între echipe și pentru a promova un mediu de lucru dinamic și flexibil.

Pentru a asigura confortul și sănătatea angajaților, am ales să includem cele mai ergonomice scaune disponibile pe piață - Aeron de la Herman Miller. Scaunele Aeron completează perfect spațiul UiPath, oferind un mediu de lucru care susține well-beingul angajaților pe termen lung.

Am avut în vedere nu doar aspectul estetic, ci și impactul asupra culturii organizaționale. Noul spațiu încurajează colaborarea, inovația și o atmosferă de lucru pozitivă, reflectând viziunea și angajamentul UiPath față de excelență și progres.

Proiectul nostru pentru UiPath reprezintă un echilibru perfect între formă și funcție, un spațiu care nu doar îndeplinește cerințele operaționale, ci și inspiră și conectează oamenii în cadrul UiPath.