Echipa de conducere

Delia Alexandra Didea
Arhitect

The Leadership TeamDelia este managerul departamentului nostru de design și expertul nostru în frumusețe și design axat pe ființa umană. Cu o experiență de peste 17 ani în industria de proiectare și execuție de interioare de birouri și sute de mii de metri de proiecte de success, ea este persoana potrivită cu care vreți să vorbiți când vă doriți să vă transformați cultura organizațională și brandul într-un spațiu de muncă motivant și plin de inspirație. Delia este creativă, metodică și o campioană a orientării către clienți. Iubește arta, grația și ciocolata.

Bogdan Bolohan
Contracts Manager – Managing Partner

Experimentat în managementul construcțiilor, planificarea și coordonarea proiectelor, Bogdan va garanta că toate elementele sunt executate corect, în cadrul bugetului și al orizontului de timp agreat.

Recunoscut pentru determinarea sa de a obține calitate și excelență, el va găsi întotdeauna o soluție care corespunde cerințelor dumneavoastră de planificare, design și cost. Inginer prin formație academică, el este specialistul nostru în cost management, coordonare a subcontractorilor, planificare și implementare. Bogdan are o slăbiciune pentru Steaua, cluburile de noapte și călătoriile către destinații exotice.

Alexandru Horatiu Didea
Business Manager – Managing Partner

Alex are specializări academice în economie, finanțe și dezvoltarea afacerilor, fiind versat în toate aspectele industriei de amenajări de spații de birouri. În activitatea sa de vânzător, project manager, director comercial și start-up entrepreneur el a acumulat o experiență bogată în consultanță, programarea proiectelor și soluții de mobilare. Are o pasiune pentru management, ergonomie și solutii integrate pentru spații de lucru de înaltă calitate. Alex este un abil jucător de bridge și poker și iubește literatura, predicțiile și sportul.