Servicii

Mai mulți subcontractori, termene de livrare strânse, presiuni neașteptate asupra bugetului – vă putem ajuta să uitați de toate aceste probleme oferindu-vă o soluție la cheie.
În companiile din întreaga lume forța de muncă se schimbă. Așteptările se schimbă. Felul în care munca este făcută se schimbă. Munca însăși se schimbă. Spațiul este fluid. A apărut un nou peisaj al spațiilor în care se muncește.
Planificarea spațiului de birouri poate fi o sarcină dificilă pentru că nu este suficient să stabilești cine stă unde, dar trebuie să iei în considerare si eficiența spațiului în ce privește costurile și viitoarea dezvoltare a companiei dumneavoastră.
Indiferent că aveți nevoie de un space-planning sau un seviciu complet de proiectare și execuție, noi punem oamenii în centrul chiar și celei mai mici alegeri de design.
Acestă soluție este eficientă din punctul de vedere al timpului, competitivă din al costului și vă garantează un buget clar și o tranziție fără cusur spre noul dumneavoastră birou.
Muncim împreună cu echipa dumneavoastră de arhitecți, consultanți în instalații și project manageri. Vom detalia și coordona proiectele și propunerile lor pentru a vă oferi o soluție la cheie de amenajare și mobilare.
Oferta promotionala si conditii de finantare.