Valorile noastre

Our Values

Activitatea companiei dumneavoastră, la fel ca și în cazul nostru, poate părea că se referă la bani, timp și obiective, dar fundamental tot ceea ce facem este despre oameni.

Credem că spusele lui Gilbert Rohde “Cel mai important lucru într-o cameră nu este mobilierul – sunt oamenii” sunt la fel de adevărate ca întotdeauna.

Înțelegem că nu există doi clienți la fel și că cel mai important obiectiv al muncii noastre este să ne asigurăm că cerințele dumneavoastră unice sunt îndeplinite.

PARTENERIATUL  este cheia succesului proiectelor noastre și, finalmente, a succesului dumneavoastră. Valorizăm implicarea arhitecților, project managerilor și a oamenilor din organizația dumneavoastră care muncesc împreună cu noi pentru a transforma spațiul dumneavoastră de lucru într-un birou viu care va oferi fiecărui individ ceva ce nu poate fi găsit în altă parte – o legătură spirituală cu munca și colegii; o platformă pentru productivitate si eficiență mai mare și o experiență umană naturală a interacțiunii și creației.

CALITATEA este cea mai bună bază pentru productivitate, fericire și success. Noi realizăm soluții de înaltă performanță. Suntem distribuitori în România ai unor lideri mondiali care sunt recunoscuți global pentru calitatea produselor si serviciilor lor. Pentru a garanta că niciodată calitatea serviciilor noastre nu este sub-standard, ne asigurăm că echipa de execuție și toți subcontractorii noștri aderă la un set strict de reguli și proceduri în cadrul fiecărei etape a proiectului.

ORIENTAREA CĂTRE CLIENT este valoarea noastră fundamentală. Clienții fericiți si loiali înseamnă succes și noi ne dorim succesul cu orice preț, de aceea suportul pentru clienții noștri nu se încheie niciodata.

Filosofia generală a companiei noastre este că nevoile și dorințele clientului sunt prima prioritate a managementului și angajaților. Dacă lucrați cu noi puteți conta pe feed-back instantaneu, onestitate, profesionalism si cel mai înalt nivel de suport și grijă față de clienți.