AMS Accelerate IT

Locatie: Bucuresti
Arhitectura de interior: Workspace Studio
Suprafata: 250 mp
Mobilier standard, mobilier custom-made, solutii arhitecturale: Workspace Studio
Data de finalizare: Septembrie 2024

Cu o echipă în creștere și o afacere în evoluție, compania de recrutare AMS Accelerate IT a înțeles că un spațiu de birouri bine proiectat este foarte important pentru creșterea productivității, stimularea parteneriatelor și satisfacția angajaților.

Echipa Workspace Studio a transformat spațiul de 250 mp, într-un mediu de lucru dinamic și funcțional, adaptat cerințelor specifice ale AMS. Proiectul a implicat realizarea conceptului, planificarea și implementarea designului, aliniat cu identitatea de marcă, cultura și nevoile operaționale ale companiei.

Principalele realizări ale proiectului includ:

1. Integrarea Mărcii: Designul biroului integrează în mod firesc culorile mărcii AMS, logo-ul și mesajele de brand în întregul spațiu, consolidând identitatea de marcă și creând o experiență vizuală coerentă pentru angajați și vizitatori.
2. Configurație Funcțională: Conceptul urmărește optimizarea spațiului, oferind zone distincte pentru colaborare, întâlniri, lucru individual și relaxare. Mobilierul ergonomic și stațiile de lucru flexibile de la Miller Knoll, au fost selectate pentru a îmbunătăți confortul și productivitatea.
3. Implicarea Angajaților: Noul spațiu de lucru a fost proiectat pentru a susține interacțiunea și bunăstarea angajaților, cât și promovarea unei culturi pozitive la locul de muncă.
4. Inițiative de Sustenabilitate: Proiectul integrează principii și materiale de design durabile. Iluminatul eficient energetic, materialele sustenabile, panourile acustice Impact Acustic și strategiile de reducere a deșeurilor au fost implementate pentru a minimiza impactul ambiental al amenajării.

În ansamblu, Proiectul Design & Build al birourilor AMS reflectă angajamentul companiei de a crea un mediu de lucru modern, inovator și centrat pe angajați, care susține valorile de brand ale companiei, promovează creșterea și succesul.