Versiune îmbunătățită a sistemului de mobilier de birou Layout Studio, Layout Studio Exchange este un birou de vârf de gamă ajustabil pe înălțime, pentru spațiile de lucru de nouă generație.

Layout Studio Exchange

Istoricul produsului

Layout Studio Exchange este o soluție de vârf cu ajustabilitate pe înălțime concepută pentru a se adapta dinamismului spațiilor de lucru. Adaptabilă și flexibilă, aceasta încurajează utilizatorii să se miște, să își schimbe liber posturile, într-o simbioză perfectă cu mișcările naturale ale corpului. Prin integrarea perfectă în portofoliul lărgit al Layout Studio, această soluție extinde gama de opțiuni pentru a facilita interacțiunile între colegi și pentru a-i stimula să dea ce au mai bun.

 
Layout Studio Exchange

Imobilitatea nu este naturală

Corpul nostru este făcut pentru mișcare. Layout Studio Exchange promovează sănătatea și starea de bine încurajând o abordare dinamică a modului în care ne desfășurăm activitatea. Acest aspect este important, deoarece, așa cum o arată cercetările, o poziție statică ne expune riscurilor de sănătate precum oboseala și leziunile musculo-scheletale. Statul pe scaun timp îndelungat poate chiar să contribuie la apariția unor afecțiuni pe termen lung, așa cum este cazul bolilor cardiovasculare. Layout Studio Exchange a fost conceput pentru a ne pune în mișcare.

 
Layout Studio Exchange

Împreună reușim

Colaborarea la serviciu, după cum o arată cercetările noastre, are loc în proporție de 70% în jurul biroului. Pentru a facilita libera circulație a ideilor și schimbul de cunoștințe, nu este suficient ca spațiile de lucru individuale să se adapteze nevoilor unei singure persoane. Acestea trebuie să răspundă nevoilor mai multor persoane. Layout Studio Exchange se adaptează în mod natural utilizatorilor care folosesc această soluție. Putem să ne reamenajăm spațiul de lucru pentru a lucra împreună nu doar cot la cot, ci și stând pe scaun sau în picioare, fapt care ne stimulează și ne ajută să interacționăm mai bine.

 
Layout Studio Exchange

Păstrează controlul

Layout Studio Exchange poate fi modificat la un nivel incredibil de eficiență, încât utilizatorii ajung să-l ajusteze fără să-și dea seama că fac acest lucru. De la modelul cu ajustare electrică pe înălțime la cel cu ajustare mecanică, Layout Studio Exchange se adaptează diferitelor activități și poziții și îți permite să le schimbi în mod natural de-a lungul zilei de lucru. Cu această soluție deschisă, poți să îmbunătățești performanțele ergonomice ale stației de lucru cu înălțime fixă și s-o transformi într-un model cu ajustare pe înălțime sau s-o echipezi cu un mecanism de ajustare a înălțimii.

 
Layout Studio Exchange

Integrare perfectă

Deoarece Layout Studio Exchange preia caracteristici de design de la gama Layout Studio, cele două se integrează perfect și oferă o soluție globală, modernă și extrem de modulabilă pentru spațiul de lucru. Reglarea pe înălțime, precum și paleta largă de culori, de materiale și de finisaje îți oferă posibilități aproape nelimitate pentru a exprima caracterul organizației tale.

 

Istoricul designului

Layout Studio Exchange

Am știut să aducem inovații de ergonomie a designului cu mult timp înainte ca termenul să fie folosit în industria noastră. Produsele noastre urmează un proces evolutiv natural și, cu fiecare produs, dobândim mai multe cunoștințe. Astfel, noi răspundem în permanență exigențelor de mâine.

Evoluția continuă azi cu Layout Studio Exchange. Această soluție a fost concepută pentru a îmbunătăți funcționalitatea spațiului de lucru actual, bazându-ne pe experiența dobândită de-a lungul anilor de dezvoltare atât în ergonomie, cât și în design.