Suportul de tehnologie mobilă Lapjack este robust și ușor și îți permite să-ți ajustezi înălțimea ecranului pentru a-ți asigura confortul la nivelul ochilor.
Suportul de tehnologie mobilă Lapjack

Istoricul produsului

Lapjack este robust și lejer și îți menține laptopul la un unghi optim de vizualizare. Folosind fantele din soclu, poți să ridici sau să cobori monitorul la înălțimea de vizualizare confortabilă pentru ochi. Folosește-l cu un mouse și cu o tastatură externe pentru o configurare optimă pentru corpul tău. De asemenea, poți să-l pui în poziție plată pentru a-l transporta ușor.

Suportul de tehnologie mobilă Lapjack

Unghi optim de vizualizare

Cu Lapjack, poți să fixezi unghiul monitorului laptopului într-o poziție confortabilă pentru ochi și să-l ajustezi pe parcurs. (Se pliază pentru a-l putea introduce în servietă sau în geanta de laptop.) Folosește suportul Lapjack cu o tastatură și cu un mouse externe și te bucuri de o configurație benefică pentru sănătatea ta, atunci când ai de scris, oriunde ai fi: acasă, într-o cafenea sau în spații deschise. Lejer și robust datorită compoziției de aluminiu, suportul Lapjack este compatibil cu laptopuri cu dimensiuni de până la 36x28x5 cm.

Istoricul designului

Echipa CBS

Colebrook Bosson Saunders este o echipă internațională de designeri și de producători. Produsele lor premiate se adresează sectorului IT. Ei cred cu pasiune în design și se axează pe produse care pun tehnologia în serviciul utilizatorilor pentru a le spori confortul, performanța și eficiența, îmbunătățind astfel ergonomia la locul de muncă.